prosim poradte mi :( mam pityriázu uz s tym niekto bojoval????Kolko mam stym trpiet??? prosim poradte mi :(
pityriaza
na pytririázu versicolor určite MICETAL krém. Po rokoch toto jediné mi zabralo veľmi účinne a rýchlo. Je voľnopredajný, stojí 8e, je ale malý treba viac balení. Určite MICETAL.
Ahoj, ja som to mala vlani, ale existuje viac typov, ja som mala pityriasis rosacea, mala som také červené pupence po celom tele, resp. po hornej časti tela...bola si u kožnej? mne na to dala takú masť, aj s tekutým púdrom, natierala som sa dvakrát denne, je to fakt veľmi nepríjemné, ale mne sa to začalo strácať postupne už po asi troch týždnoch, resp. prestali sa mi robiť také väčšie pupence, iba maličké, a asi po 4 týždnoch sa to začalo strácať úplne...potom, ked už ti to bude miznúť, si kúp v lekárni pleťové mlieko na veľmi shuchú pokožku, neviem,či tu môžem dať názov, ale je na báze tukov..lebo po vyliečení budeš mať dosť suchú pokožku, tak ju treba premasťovať. Neboj, na tvári sa ti nič nevyhodí pri tmto type...ale viem,aké je to nepríjemné, takže prajem veľa trpezlivosti a držím palce, aby to čím skôr zmizlo. P.S. A ak máš tú masť, natieraj sa poctivo.