Mam taky problem, s priatelkou uz chodim isty cas a ona hovori, ze na sex este nie je pripravena a ja to chapem, ale velmi by som chcel aby mi to spravila, ale ona nechce ani to. Ked sa jej spytam preco povie,ze neviem. Ja to proste potrebujem... poradte mi daco ako by som ju mohol prehovorit.
potrebujem to
a ty si u nej ako daleko zašiel? A podstatne je aj kolko ma rokov??
a ako daleko ste zašli?
a prečo sa nespraviš sám??? podla mna by si tak zabil dve muchy jednou ranou, každopadne jej daj čas... ono to príde, ja som bola taka ista, a časom som ja sama povedala partnerovi že po tom túžim
no aj ti mozem poradit len tolko" chodim s babou skoro 3 roky, bol som taky isty ako ty, ze som to chcel uz po tyzdni. A ona? ze zabudni. A takto to islo mesiac, dva, tri.Uz som myslel ze sa na to asi vykaslem aj ked som ju strasne miloval, lae casom sa to zacalo menit. A teraz? niekedy uz ani ja sam nevladzem a stava sa ze to ja odmietam, a je to naopak ako to bolo na zaciatku. Skus vydrzat a uvudis ze casom to bude SKVELE. Drzim palce
pol roka nie je az taka dlha doba a urcite ju netreba prehovarat. niekedy by ti to mohla vycitat a ak to nebudete chciet obaja, tak to ani nedopadne najslavnejsie. a potrebuje to svoj cas, lasku, doveru... a nechce az po svadbe?