Jemny makeup s krycim ucinkom pre prirodzeny vzhlad

jancecka

liv99 ahoj, chcem vyskúšať ten makeup čo píšeš, objednať si ho cez net, no majú 5 odtieňov, prosím ťa, ktoré číslo najbledšie? Vôbec sa neopalujem, teda tento rok, takže som bledučká, neviem či 1 alebo 5. dakujem

liv99

margit, odtienov je pat, tak na jar/leto by som byt tebou asi skusila trojku. odtien je najlepsie vyskusat na vzorke v lekarni, kde sa da aj kupit. no viem, ze so vzorkami je vzdy problem a kazda mame inu plet, kazdej sadne nieco ine... predtym som pouzivala avene couvrance, ktory bol fajn, ale mala som z neho pocit "tazka", tento je skutocne light. inak ja osobne si objednavam taketo vecicky cez net, oplati sa viacej.

levicaaaaaa

sweet lolita, také jemnučké make upy, s krycím účinkom má Oriflame. ja používam dlhodobo zmatňujúci a absolútne ani po celom dni nevyzerá na tvári ako maska, a dnes som si kúpila ochranný make up Urban SHIELD, som zvedavá aký bude, má veľmi jemnú a ľahučkú konzistenciu, ale čo som zatiaľ vyskúšala, dobre kryje...

margit

VĎaka Liv.Môžeš mi poradiť aj odtieň,mám dosť problém nájsť ten vhodný,vyhodím kopec peňazí kým mi sadne a u nás väčšinou nemajú vzorky.Som taký stredný typ ani tmavá ani bledá a kde sa dá kúpiť?

liv99

skus La Roche-Posay UNIFIANCE Fluide Mat make-up, vyborny na leto lebo je lahky a zaroven kryje, vyborny na mastnu plet. moje momentalne objavene kozmeticke naj :)

ich

margit neviem ci je to vhodny make up pre tvoju plet ked mas problem s velkou mastnotou pleti.tento ti tu plet tak rozziari a to by tebe asi nevyhovovalo.
ja som mala iez mastnu plet ale po 30 sa to otocilo a som sucha. tiez vsetko skusam lebo moj problem je ten,ze mam supinky z kazdeho make upu ale s tymto som zatial spokojna.
ale ja mam suchu plet.

margit

Tiež používam dermablend od Vichy,fakt perfektne kryje,ale po hodine mám tiež strašne mastnú pleť.Vyskúšam tiež ten healthy mix.Ja mám dosť problematickú pleť,kryje fakt dobre? Na make upy som už minula kopec prachov a doteraz som nenarazila na dobrý.Tiež toleriane pekne kryje a mastná som tiež.