Hm, u nas su drogerky tiez paradne kontrolovane - teda najma ta, do ktorej chodim najcastejsie a najradsej, tam ti predavacky doslova dychaju na krk, az je to neprijemne :-/, ale tak je to zaroven aj pochopitelne, no mozno nie az v takejto miere. Tam si urcite nic nebudes vediet nepovsimnutelne otvorit!!
Ale nevzrusuj sa nad tym, to zdaleka nie je ojedinely pripad, skor veeelmi bezny, bohuzial. Inac, ja neviem, ci si to uvedomovala, co robi, neverim, ze by na to mala guraz. Ci heeej? Ja si napriklad testery ruzov a podobne nedavam, lebo sa mi protivi, ze to predo mnou skusalo xy ludi!! To mi pride tiez nehygienicke! Takze ak nieco vobec vyskusam, tak parfem, alebo iny tovar, ale nie na sebe.
A za posledne, takito ludia mi idu fakt PEKELNE na nervy, co otvori tovar a necha ho tam!! Raz sa mi stalo, ze ma v obchodnom dome, kde som nakupovala ROKY, odkedy ho otvorili, po zaplateni zastavili, zevraj som im otvorila(tympadom poskodila) tovar a mam ho uhradit. Zostala som zarazena a povedala som, ze tovar bol otvoreny, preto som ho vratila, lebo som si to vsimla... Dobre ze mi puta rovno nedali, odstavia si ta tam ako kriminalnik a ani nevies, co sa riadne deje, lebo si to nespravil ty! Tak som povedala, ze to neuhradim, lebo som to nespravila ja! (keby som to bola spravila, tak to namieste cvaknem - 2 eura - a neotvaram si usta). Lenze si vyprosim, aby ja som musela uhradzat nieco a skvrnit si meno, co s tym nic nemam. Tak siel spat, pozrel si zevraj zaznam a vratil sa so slovami, ze ale mala som ten tovar v rukach. Hovorim logicke! ked som to chcela kupit, ale som si vsimla, ze je to poskodene, tak som to vratila a vymenila za zabaleny!! Cele to bolo trt platne, nechala som tam tie dve eura, ze mi to za to nestoji a nabuduce nech si zastavia toho, kto ten tovar otvara a nici a nie toho chudaka, kto to za nim vezme do ruky!!!!!!!! Dokonca ma SBSkar odtrepal aj spat k pokladniam cez celu tu ulicku, nemohla som im to dat do ruky rovno pri tych informaciach, kde ma zastavili.
Tak ma to vyrajcovalo, ze som sa v aute rozrevala ako male decko, normalne ma doma cicinkali mama s priatelom a nie a nie prestat revat, taka som bola z toho paf, som rozmyslala, ze aj napisem staznost minimalne na sme.sk !!!
Odvtedy som tam nohu dala iba raz a normalne mi uz cukalo, co beriem do ruky, nieze to bude zas otvorene a vymenim to, bozechran!!! Vsak by to vyzeralo, ze som to poskodila ja, nieee?
Tak tymto pozdravujem vsetkych, co su take lamy a toto robia, zamyslite sa, ze vam to mozno prejdete, ale iny - nevinny - si to za vas zlizne! VRRR!!