Dobry den..mam 30 rokov a problem s predcasnou ejakulaciou..vdaka nej mi krachol takmer 4 rocny vztah..nic nepomohlo..docital som sa o antidepresivach,ktore by mali udajne tomuto problemu pomoct..ma s nimy niekto skusenosti,ci zabrali,popr. nejake vedlajsie ucinky a pod..? Dakujem za info..
Predcasna ejakulacia
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
NEPOMOHLO. :-(
viper3000
viper mohol by si zadat neaku adresu kde sa da ten lad lotion objednat,dik
Lidocain ti nepredaju v lekarni.skus najst na google STUD 100 ma to 9.6 percenta lidocainu. Mam to doma pouzivam to uz 3 rok spokojnost. Bez kondomu 5-15 minut. S kondomom v klude cez 20 minut. Ale aj tak treba nato mysliet co najmenej ked som nadrzany ako bejk a este pri sexe drazdim priatelku na klitorise tak ani stud 100 nepomoze a do 5minut sa spravim. A k stranke predcasna ejakulacia ...ten gel sa vola LAD LOTION a nie LAD PERFORMANCE a da sa to kupit za 3$ a nie za 15€.
a co tak plastiku uzdicky alebo obriezku? to su tiez riesenia. alebo skoc za urologom a on ti odporuci nejake tabletky, ci su to antidepresiva, neviem. vyskusaj plastiku uzdicky alebo obriezku.
Kde v ktorej lekárni sa dá objednať ten Lidocain ?
mimussenQa
dakujem za tip. ra vyskusam ale najprv mam par otazok na ktore mi dufam ze odpovies :D
1 ten sprej sa nanesie az ked je maly kamos postaveny ze? ale kde sa to nastrieka na zalud? na predkozku?
2 ked sa nastrieka tak mozem ist do partnerky bez ochrany? dakujem za odpovede :D
antidepresiva v ziadnom pripade neber. kup si kondomy durex performa ktore obsahuju benzokain na znizenie citlivosti a mas po probleme
ako som uz pisala mam s tym len najlepsiu skusenost,,,mozem iba odporucit,,,