Nehorazna Fóbia zo školy

Príspevok v téme: Nehorazna Fóbia zo školy
bienushka

Ahojte mam posledny ročnik na strednej, ale moja stredna prebiehala hrozne, tri krat som prestupovala a raz prerusovala studium. Bud som mala zdravotne problemi alebo som proste sa do skoly nechodila. NIE SOM LEN OBYCAJNA ZASKOLACKA. aAj ked si to kazdy o mne mysli, ja mam naozaj problem, vie o nom len moj priatel a k psychiatrovi nejdem. Nedokazem do tej skoly chodit, vela krat aj vstanem rano aj sa obleciem a par metrov od skoly dostanem zachvat paniky alebo coho. Citim, ze odpadnem. Niekedy mam tento pocit striedavo celu noc ked viem, ze na dalsi den idem do skoly. Mam aj ine zdravotne problemi, tak mam individualne studium. Niekto by povedal, ze super, sak sem tam to zvladnes. Lenze je to este horsie, tieto pocity mam este horsie a este silnejsie... Chytaju ma aj ked viem, ze do skoly nepojdem, staci ked ju len niekto spomenie. Nemam problem sa ucit, ked sa ucim tak vzdy na 1ku. Teda stane sa aj 2ka sem tam. Najradsej by som bola keby som sa doma presne ucila co mi povedia profky a dosli ku mne na preskusanie... viem hlupost. Ja len chcem povedat, ze sa ucim rada, a ze mam rada aj svojich spoluziakov. Teda to vsetko bolo. Ked sa zacnem ucit hned ma prepadni uzkost, lebo si predstavim, ze sa ucim lebo pojdem do skoly. Ked mi napise spoluziacka mail, tak sa ho bojim otvorit, lebo si myslim,ze bude riesit preco som nebola zas v skole...

Viem, ze potrebujem pomoc, ale bola som u psychiatra raz, ked som mala problemi zo spankom, a celkovo nemam s tymto druhom lekarov dobre skusenosti.

Nemozete mi niekto poradit nejake dychove cvicenie, alebo nejaku autosugesciu alebo nieco.... Prosim, idu matury ale ja este neviem nic, proste sa nemozem ucit...
A VAZNE NIE JE TO VYHOVRKA

dakujem

R4d0sl4v-iP

Ahoj po prečítali tvojho problému zistil som asi akou chorobou trpim ... Mám presne ale presne ten istý problém myslel som si že som sám s týmto problémom ale ako vidím tak nie navštevuje psychológa ale absolútne to nepomáha študujem tiež posledný ročník na strednej a už to nedokážem ďalej :/ v škole nevydrzim viac než 2 hodiny niekedy vôbec a pri pomysleni na to že zajtra je škola mi príde zle