Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chudnutie - za 5 dní 4 kilá dole

Príspevok v téme: chudnutie - za 5 dní 4 kilá dole
tralalalala

Zdravíčko .. ani som nevedel že to ide tak ľahko.. 5 dní som nejedol nič iné len celozrnný chlieb s maslom reďkovkou a s cibuľovými cíbikmi .. a šups za 5 dní 4 kilá dole a to om ani necvičil to som len celé dni ležal kôli zdravotným problémom.. takže kto chce schudnúť tak odporúčam vyskúšať :) nič iné len toto.. a hlavne jedzte ten celozrnný a nie normálny :) prajem príjemné chudnutie :)

zuzic

karolina a ako presne si sa stravovala?
tralala ale aj tak neverim ze ti to vydrzi:) stavme sa:PP a potom napises:)

karolina90

skus si zobrat 4 litrove flase plne vody, vazia priblizne 4 kila...a teraz si predstav podobne mnozstvo tuku...voda aj tuk su velmi tazke...naozaj veris tomu, ze si pri lezani v posteli schudol taketo mnozstvo? myslim, ze to nie je mozne.
drzala som uz kadejake diety a presne viem, co ta caka. ani sa nezbadas a bude to naspat.
najviac som schudla 15 kg a trvalo to 5 mesiacov, poriadne som makala a stravovala som sa racionalne. su to 2 roky a naspat sa mi nevratilo ani deko. pokial si zdravy, co dufam, ze si :) 4kg za 5 dni nic nerobenia len jedenia chleba s maslom neexistuje stratit na objeme.

zuzic

moj zlaty o chvilu to mas naspat aj s urokmi:) tiez som nejedla par dni a potom sa mi vratilo a este sa mi aj stiahol zaludok...ale skusaj dalej a potom napis kolko si pribral naspat:)

tralalalala

sade8 : to bol príklad :) s tým čo ty ješ ja nič nemám je na tebe ako sa budeš stravovať a ako prijímeš svoju postavu :)

tralalalala

Karolina90 : normálne maslo Veta alebo čo to je.. to je jedno len si ho nedávaj moc :) len aby si to nemala moc suché..

Sade8 : vieš ale ked chce človek nejak vyzerať tak nemôže jesť "normálne" a musí pre to aj niečo spraviť... a čo je to "normálne" ? slanina a každý deň kilo mäsa ? :) ak chceš jesť takto a mať dobrú psotavu tak ti pomôže jedine posilka..