Da sa vyhrazat v obchode, ked si odfotim, ze predavaju trvanlive mlieko v akcii, ktore je dva dni po datume spotreby? Poviem, nech mi daju 100€, lebo inak oboznamim patricne autority :D
Vyhrazanie v obchode
jajka, praveze on sa chce vyhrazat obchodu, nie oni jemu
uz som videla tolko tovaru po zaruke :))) naco si to fotil? aj tak to nie je dôkaz, datum na fotaku sa da nastavit ako chces. sa čudujem ale že sa ti niekto vyhrazal, to ta slovenska mentalita. just by si mal poslat na nich kontrolu :)
* typ, sorry
Ked uz chces nieco spravit, tak to radsej fakt oznam patricnym, ako ich vydierat a zaroven prijat uplatok (tympadom aj ty spachas trestny cin). Prekvapuje ma to, ci by si fakt mal guraz na to, vypytat si peniaze za vymenu tvojho mlcania a vytretia fotografie... pride mi to hlupe a prizemne, sorry. Akoze ja by som mala guraz im povedat svoje, slovami zakrocit a podobne, lebo som ten tip, ktory by takuto vec isto tak nenechal, ale aby som bola taka trapna a pytala si 100eur za vymenu fotku, tak prepac, to je proti mojej etike.
Mne sa tiez stalo, ze som kupovala v obchodnom dome produkty z chladnicky a vedla boli polozene aj take balene zemlicky - zdola cele plesnive!! Pekne ma to nastvalo, tak som si zavolala predavacku, ze nech sa pozrie, co za tovar tu predavaju, ze toto je uz fakt silny extrem, nech sa nehneva!
Zaraza ma vsak, ze by predavali mlieko po spotrebe v akcii... myslim, ze kazdy clovek ma oci a ked inym produktom aj datum nepozru, tak snad mlieku pozrie kazdy!! Je taky co nie? Ja vzdy.. ci je trvanlive a ci nie... a to je fakt nechutne, pretoze myslim, ze po otvoreni by na to dotycny prisiel, ze je pokazene... ci je trvanlive a ci nie, malo by uz zrejme tu pachut...