Mám taký menší problém, na strednej škole som mala dve dosť dobré kamarátky,neboli to úplne najlepšie kamarátky,o tú najlepšiu som prišla,a tú mi už nikto nenahradí...ale aj s týmito dvoma som si dobre rozumela,všetko sme si rozprávali,stále sme boli spolu,kecali sme o všetkom,chodili sme spolu na diskotéky a tak...A raz som sa náhodou jednej z nich dostala na facebook (dávnejšie mi dávala kvôli niečomu heslo)asi na to ale zabudla,a prečítala som si poštu ako ma tie dve ohovárajú,a odvtedy ked vidím,že sú tam obidve prihlásené tak idem na kamoškin f.a čítam si ako ma ohovárajú,fakt nikdy ma nezabudnú spomenúť...vždy niečo na mna majú,aj na môjho priateľa,pritom im nikdy nič nespravil...mne to pripadá jak závisť,alebo neviem čo. Prečo ohovárajú môjho priatela ked im v živote nič nespravil? Za to,že jedna z nich ma fakt debila a chalana,a na druhú sa vykašlal--? Nechápem o čo im ide...
Chcela som im už aj niečo na to napísať,ale potom,že radšej nie,takto sa aspon dozviem čo o mne píšu...a teraz mi písali,že sa chcú stretnúť...nechápem na čo,ked len na mna nadávajú jaká som trapná,a zrazu sa chcú stretnúť? Tak som napísala,že pôjdem s nimi teda von...A rozmýšlam či im mam povedať,že viem o tom čo si o mne píšu,jaké sú trapné...alebo to mám nechať tak,lebo už nemám v pláne byť s nimi dalej v kontakte,iba teraz a konec...
Falošné kamarátky
ahoj, no. ci si to mala citat ci nie,,stalo sa, a vsetko zle je na nieco dobre, teraz musis len vytazit z toho co najviac, preto sa sustred na buducnost,,,,slniecko ti dobre napisalo,, tes sa na to ako sa k nim budes spravat a potom si to precitas aj s ich nazormi..uvidis pobavis sa..kamaratky to iste niesu, ja som mala tiez taku a robila som to tak ze som jej uz nic nevravela ci to bolo dolezite ci nie,,,len neutralne reaguj na to co hovoria,,,casom ich omrzis ale nezufaj...
Neviem kto tu pisal ze kamaratky nepotrebujes,,,no myslim si ze sa myli,,,kazdy potrebuje kamarata,priatela,,,len nie vzdy su pri nas ti spravny ludia ktorym to prisudzujeme, aj kamarati maju zle vlastnosti, ale to take ktore pre priatelstvo a porozumenie si nevsimame, a ohovaranie k priatelstvu nepatri,,,
a aj ked o ne prides budes ako volny clovek a uvidis najdes si inu,,,len sa sustred na to co chces najist...
a Slobodna a mirka... vy sa do ktorej skupiny zaradujete? do 90% co zavidi a ohovara alebo k 10% co to iba dobre hra???:D
Ja sa snazim neohovarat a taktiez vravim pravdu kamaratke a aj inym,, co sa mi aj toto neraz vyplatilo, ale vzdy je to lepsie ako sa zamotat vo vlastnej lzi.
majte sa...
sway....vieš čo ked nevieš o čom to je,tak ticho...
Mirka23....No veru aj mne to pripadá jak malé pubertiačky...Najprv ma to aj trápilo,ale fakt nemá mi byť za čím lúto,lebo hento kamarátky nejsú...a som rada,že mám takého chalana jakého mám, nech sa oni radšej pozrú sa seba,a potom nech ohovárajú iných..."teším" sa na to stretnutie s nimi,jak sa budem k nim chovať,aby potom naozaj mali o čom rozprávať...
Mirka23....No veru aj mne to pripadá jak malé pubertiačky...Najprv ma to aj trápilo,ale fakt nemá mi byť za čím lúto,lebo hento kamarátky nejsú...a som rada,že mám takého chalana jakého mám, nech sa oni radšej pozrú sa seba,a potom nech ohovárajú iných..."teším" sa na to stretnutie s nimi,jak sa budem k nim chovať,aby potom naozaj mali o čom rozprávať...
Slobodna ja viem presne o čom hovoriš :-) Len potom je blbe, ked manžel žiarli... no všetko su to kamoši.. čo narobim.
Slniečko, v pohode, je to normalne, nemusiš sa ospravedlňovať, len ja by som im o tom nevravela. Maš navrch, vieš o nich...
21 22? Podla toho čo o nich píšeš, tak som tipovala nie viac ako 15. Bud v pohode, každemu hovor pravdu... a bez kamošiek sa zaobideš a bud rada, že maš užasneho chalana. Moja svokra mi hovori, že žite tak, aby vam všetci zavideli.
Pre mirka23...Vieš,ona raz niečo potrebovala tak mi dala heslo,aby som jej niečo vybavila,a raz len tak z dlhej chvílky som tam išla...a potom teraz je to zo zvedavosti vieš?Ja viem,že to neni pekné,aspon sa ale čo to o sebe dozviem...To bolo vždy tak,ja som im hocikedy povedala pravdu,čo si myslím,a oni vždy držali spolu,ale nemyslela som si že ma takto ohovárajú...Máš pravdu,nič im nepoviem,lebo zasa budem tá najhoršia ja, ved už aj som nie? Máme cez 21,22...To neni že by ma nemali radi,ale je tam nejaká tá závisť podľa mňa,aj ked mi nemajú čo závidieť...Ale podľa toho čo píšu,to tak vyzerá
mirka 23 tých zvyšných 10% to iba dobre hrá :-) a prečo sa priatelím radšej s mužmi? Pretože pri nich nemusím súperiť o moc, tú moc mám automaticky vďaka sexuálnej energii.
Rovnaký druh sa vždy takto správa - súperí medzi sebou o moc.