Baby, aj od vás vyžaduje priatel, aby ste ho stále obskakovali? Urob mi jest, prines mi jest, prines toto, a tamto, nakúp, navar, oper. Akonáhle odmietnem, tak som lenivá a neschopná. Niekedy si pripadám ako služka. Pravda je že on zarába, ja ešte nie, tak si na jednej strane aj myslim, že ved to je moja povinnost, kedze on všetko financuje. Aké su vaše vztahy?
Baby aj vy to robite?
klarika, mala by si s tym nieco zacat robit, lebo my sa uz nerozpravame 4 dni. Nazbieralo sa to vo mne a dost skaredo som nanho vybuchla.
akože ani mne priamo nerozkazuje že musiš, ale tak ako pisala euizie, že stále mu musím robiť jesť, povie aby som mu spravila a hotovo, ja ale radšej vždy sama od seba mu robim, ako ked si to takto vyžiada, alebo prines mi pit, nechápem prečo si nemože urobit sam. navarim no problem, pohoda ale ved nejaku desiatu si može aj sam pripravit a takisto spoločné jedeníe no pohroma, jest za stolom v kuchyni som ho tušim ešte nikdy nevidela.
A stým sexom takisto, ked chcem ja tak aj odmietne ale ked chce on a ja nemám naladu, tak to ho nezaujima.
Hej, on dobre vie, ze sa mi z toho podlomia nohy a akesi pudy ma pozenu naplnit jeho potreby...
jj ten psí pohľad :)) akí su len prefíkaní, vedia to na nás pekne hrať
Chlapi su taki, akych si ich vychovas. Ja som sa pristihla pri tom, ze robim veci presne tak, ako moja mamka - vzdy upratane, navarene, obskakujem ho. Nerobi mi to problem, robim to prenho rada. Akurat mi vadi, ze vzdy stravu podavam len ja. Kedykolvek je hladny, robim mu jest. On mne nie alebo veeelmi malokedy. Nekomanduje ma ani nerozkazuje, len sa na mna zahladi tak prosebne, ze je hladny. A ja uz potom skacem. To iste pri sexe - vyfajcim ho pri kazdej sulozi, on na mna nesiel dole uz par mesiacov. A ked mam chut na sex, tak ma vie aj odmietnut, ked ma na sex chut on, tak staci, aby mi vrazil ruku do gati a uz to ide... Robim chybu, ze robim, co mu na ociach vidim. Minule sme sa kvoli tomu pohadali, ked som mu povedala, ze si ma kupit sluzku. On sa na to priserne urazil a uz sa niekolko dni vobec nebavime. Neviem, co s tym, on za mnou nechce prist ani ja za nim sa mu ospravedlnit. Aby bolo ale jasne - tak on na dome pomaha, ale na domacnost ako taku som sama.
ani by ma to nenapadlo robiť za neho taketo veci, staci ze musim robit sama vsetko okolo domacnosti. a kym sme spolu len chodili, tak jasne ze nie.
vysvetli mu, ze to ze zaraba, nerobi z teba sluzku a z neho nesvojpravneho. ak si nechas takto skakat po hlave uz teraz, co este potom??
btw, ano, robis mu sluzku, dufam ze aspon dobre platenu.
u mňa to bolo tak isto, ale ako som aj ja začala pracovať, tak sa to zmenilo
nie, odo mna sa take nieco nevyzaduje, a ani by som to nerobila, kebyze mam niekoho ofukovat. samozrejme, rada mu niekedy spravim papat, alebo nieco porobim, ale on pre mna tiez tieto veci robi a nema s tym problem takze... tak na striedacku
inac moj bol tiez taky zo zaciatku. niekedy som na neho pozrela ze o co mu ide..??? ci si ten pohar vody nemoze podat sam, ked je od neho tak isto daleko ako ja.. potom som sa ho spytala ze ci som mu sluzka alebo co ze ci si to nevie spravit aj sam.. tak od vtedy ked nieco chce odomna tak vzdy predtym povie PROSIMTA. ked napr. chce aby som mu nieco podala, co je blizsie ku mne tak ma pekne poprosi, ale uz ma nevyuziva tak ako predtym.. ale zase niekedy robi take tahy na mna ked mu nieco treba spravit ze: "joj musim ist vypnut ten pocitac, ale tak sa mi nechce.. ale pojdem, o chvilku" a nenapadane caka ze to spravim za neho.. nezijeme sice spolu ale snazim sa s nim ujasnit veci ..
ale zase na druhej strane pises ze on zaraba a ty nie.. takze mozno caka nejaku kompenzaciu od teba zato..vies aky su muzi..
Sluzka domaca???
Pjekne.
Ako vacsina zien.
Co tak dostat rozum a nech je to rovnocenne??
Asi chcem vela od teba,ze??