Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podklad pod ocne tiene

mirka 23

kukikuk, ak si praškove Gosh daš na očný gel, resp. niečo tekute, tak ti to vydrži 20hod, nie 4, mam to vyskušane.
A baza pod make up nie je blud. Skušala si tu od Gosh? Vôbec sa tvar nemasti od toho.. to maš potom tak zamatovu pleť...

kukikuk

ja mam zmiesanu plet, mastne ocne viecka a baza pod makeup je pre mna cisty nezmysel, lebo mi plet pod makeupom rychlejsie zmastneje.
A co sa viecok tyka, jedine, co mi drzi su tekute ocne linky. Jedina spirala, ktora sa mi neotlaca, je Max Factor. Praskove tiene mi drzia tak 4hod. (bez ohladu na znacku, aj Gosh ci Max Factor, trosku lepsie mi drzia len mineralne od Dermacol), dlhotrvacne 6hod. Dlhotrvacne tiene mam od loreal, niekedy to robim tak, ze si dam dlhotrvacny bezovy a na neho potom fareby praskovy aky chcem. To je u mna jedina moznost ako mat 6-7hod v kuse pekne tiene.

ich

ja teraz pouzivam artdeco bazu pod ocny tien a drzi.naozaj funguje aj to s bazou pod make up?lebo mam aj tu gosh tak vyskusam.

mirka 23

Lexi, tak toto mi nenapadlo, že bazu Gosh čo ide pod make up dať pod tiene... lebo mi dochadza očný gel a toto mam, tak vyskušam.

LEXI 87

ja davam bud podklad pod ocny make up ak davam praskove tiene, alebo normalne bazu pod make up od Gosh, dam si ju aj na oci a tiene potom pekne drzia aj take tie masnejsie co sa rozotieraju prstom.

mirka 23

ja davam ale len pod praškove gosh očný gel. Potom držia fakt silno a farby su pestre, len treba vedieť na toto nanašať tiene a vedieť tieňovať.
pod klasicke tiene davam bielu ceruzku na cele viečko.

jancecka

fú to neviem, počkaj si ešte na iné názory, nie len môj, ja nie som odborník, ale kozmetička mi to tak vtedy dala, ja som tiež mala problém aby mi držali tiene na nich, odvtedy je po probléme :D a je to od roku 2006 a viečka mám na svojom mieste, v pôvodnej konzistencii akej boli :D tak neviem