aku ste mali?alebo ako by mala vyzerat?mali vasi muzi striptewrku?
Rozlucka so slobodou-ako ma vyzerat?
jajka001_ Dnes 14:52: presne tak, presne tak....
ja som to len rozvinula :)
:))) nie nie, ty si to napísala oveľa krajšie :)
jajka ja som to tak myslela, len to neviem tak pekne napísať ako ty :D
lucenie sa so slobodou je blby a trapny americky zvyk, ake lucenie sa so slobodou, ved ostavas slobodny, resp pokial ide o vztahy, zadany si uz davno pred svadbou a to dobrovolne. je to len dalsia zamienka na zur. akoby svadbou skoncilo vsetko co bolo predtym, a pritom vobec to tak nie je
môj manžel nechcel žiadnu rozlúčku ale keďže má "výborných" kamarátov :D spravili mu ju, avšak len posedenie v bare, žiadne striptérky, to by sa asi môj manžel postavil, otočil na päte a už by utekal domov :D neuznáva takéto veci :D ja som nemala žiadnu, ani nebanujem, nechcela by som, veĎ išla som do lepšieho :D prečo sa lúčiť zo slobodou?
myslim ze nie je nejaky recept na to aku mat rozlucku zo slobodou. Jeden chcem poriadnu mega party, druhy zase chce len tak posediet s priatelmi a dalsi nechce ziadnu. Zalezi od cloveka. A myslim ze pokial ide o rozlucku zo slobodou tak by mala vyzerat tak ako si ju ten koho sa to tyka predstavuje. Myslim ze kedysi tu ani nebolo zvykom mat nejake bujare oslavy s nazvom rozlucka zo slobodou. To len je odkukane od americanov. Ale tam maju iny styl zivota
halloooooooo