chcem sa opytat,akurat som si nasla nieco ako "dive maso" pripadne take male kozne vyrastky v oblasti analu a vchodu po posvy, chcem sa opytat ci niekto vie co to moze byt a co s tym ? dakujem velmi pekne za pomoc
Divé mäso
Ahoj,ja mam problémy z palcom na nohe prvý krát sa mi urobilo divé mäso bola som na operácií strhli mi necht tak o 2-3 mesiace mi narastol novy...bolo vsetko dobre ale o 3-4 týždne som zistila ze sa mi to divé mäso urobilo na oboch stranach tak som si to každý večer umývala v repiku cistila som si lebo mala som tam aj hnis tak ptm asi 2týždne pred vianocami som bola na 2-druhu operáciu tie divé mäsa mi vyrezali ......bolo vsetko v pohode ale trz sa mi urobilo zas divé mäso...a neviem ako to mam vyliečiť...poraďte mi prosím....lebo mozem prist o palec ..alebo zas o necht
zaujímalo by ma či sa dá aj partner nakaziť, pri pohlavnom styku?
Preco by som kecal? Fik a bolo po probleme:D
chcel by so msa opytat za kolko dni sa vam to zahojilo
J111
ty si masochista?
J111 nekecaj :DD
Mne, ked sa spravili take vyrazky, tak som ich odrezal ziletkou, odvtedy sa mi nevratili.
cchem sa opyrat za kolko dn isa vam to zahojilo
je to dost vazne..uz len preto ze su s tym zbytocne starosti, okrem toho ze to neprijemne vyzera a sexovat by sa nedalo, tak tento virus z tele nikdy nezmizne..aj ked potlacis priznaky virus hpv v tebe bude a hocikedy sa ti to moze vratit
to mas genitalny herpes...si predstav herpes na ustach-tak to je nieco podobne len e to o to horsie, ze je to na intimnych partiach
takze nie je to nic vazne?