cawko, som 20 rocny typek a potrebujem pomoc. vcelku dost zarastam od brucha dole, partnerke to nevadi, ale chcem ju nejak potesit a "upravit sa", prosim zhrnut nejake metody a co je podla vas najlepsie, diky moooc, sw
holenie u muzov
to dssd:
dobra otazka,myslim ,ze na toto by mali odpovedat zeny, ale u mojej partnerky to je tak jak pises, ked sa nahodou niekedy oholi uplne, tak po chvilke tam je strnisko a pri milovani ju to drape,picha alebo jak bych to povedal a preto jej je prijemnejsie ked si to udrziavam na urcitej urovni, resp.dlzke...vtedy to nepicha
Ja som mala priateľa a sa holil úplne všade (ruky, nohy...). A je to tak podla mna najhygienickejšie. ja sa tak isto holím všade a je to výborná predohra v sprche :)
potrebujem nejaku radu .. . fakt.. ohladom holenia.. PLS.-.. moje icq....255-432-785
JA CHCEM MAT VEDLA SEBA CHLAPA A NIE NEJAKU JEHO NEVYDARENU VYHOLENU NAPODOBENINU xixixi..........
KEBY SI OHOLIL NOHY ALEBO BY SA OHOLIL NA HRUDI TAK BY SOM MU ANI TU PUSU NEDALA xixixixi. ALE VAZNE, JA VAS NECHAPEM CHLAPI, NACO SA HOLITE KED NEMUSITE, STACI SI TO TAM DOLU TROCHU PRISTRIHNUT A JE PO PROBLEME, TO ZE SA HOLITE JE STRASNE ZZENSTILE, PODLA MNA K CHLAPOM TIE CHLPY PATRIA TAK NEBLBNITE !
hmmm to sa potom asi holis cely od hlavy po paty. lebo ak uz si oholis pipika tak by si mal aj nohy a hrud aby to nevyzeralo smiesne. a ked si uz takto pekne oholeny tak aj ruky a proste vsetko.. ja sa holim iba v podpazusi a na genitaliach iba aby mi ladili s nohami :)
pipuska, ved nohy si oholit nemusi :)
TAK POZOR ! NIE KAZDEJ SA PACIA OHOLENI/VYHOLENI MUZI. MNE OSOBNE TO PRIPADA NECHUTNE KED SA MUZ PREHNANE HOLI AJ NA MIESTACH KDE BY NEMUSEL !
ja davam seško pekne dole. .žiadna ,, depilácia,, žiletka a ideš. pekne,, mnoo heh ,,