Ahojte mam piercing v pupku z titanu asi druhy mesiac a na zaciatku bol uplne v pohode nehnisal nic asi prvy mesiac.Potom zacal hnisat asi na tyzden,potom zase nehnisal a skusila som si ho len raz vymenit za pierc z ch.ocele a tyzden po tom,zacal znova hnisat a hnisa mi az doteraz stale.Cistim si to alkoholom aj tou morskou vodou a nepomaha mi to kto ma s tym skusenosti cim by som si to mala cistit aby som nedostala nejaku infekciu??(teda dufam ze ziadnu nemam)..
Co mam robit ked mi hnisa piercing v pupku?
suhlasim s prispevkom podomnou, pred tyzdnom mi tiez hnisal piers v pupku a repikovy odvar a framykoin zabrali a do dvoch dnoch bol hnis fuc
Framykoin je antibioticka mast, preto hned zabera, a skus aj repikovy odvar, ten je tiež super na piercing.
ja som mala tiez taky problem piercing v pupku mi zacal hnisat mala som ho z titanu ale po par dnoch ako som zacala cvicit tak hroza na bruchu musela som ho dat dole
teraz uz nemam odvahu si ho dat znova prepichnut tak som si dala aspon piercing do nosteka :-)
Holky ja mám pierc v pupku asi tak necelý mesiac :) Nehnisá mi skoro vôbec len občas mám okolo suhšiu kožu alebo vitešie jemný výtok ale to ej normálne :)Na čistenie používam dettol antiseptický sprej ktorý stojí okolo 4e a odporučila mi ho piercerka a po čistení si okolo nakrémujem s neparfúmovaným jemným deckým krémom a no problem :) PS : Najlepší je titan nech si hovori kto chce čo chce :) Ale predsa kždý je iný držim palce :)
Čawko baby, ja by som sa vás chcela opýtať, čo mám robiť s tým, že keď mám piercing v pupku a tá horná dierka mi začala krvácať, čo s tým mám urobiť??? Pierc som si dala včera a bolo to úplne v pohode aj si to istím takým roztokom a aj repíkovým čajom- to mi povedala tá baba, čo mi to robila. PLS ODPíšTE Mi ..... :( :( :(
Ja mam piercing uz mesiac aj nieco,v studiu ma piercer presvedcil na chirurgicku ocel, aj ked som povodne chcela titan. Asi prvy tyzden to bolo v pohode, potom to zacalo hnisat, mokvat, totalne to scervenalo, dokonca pri hornej dierke som mala pocit, ze je to az fialove a opuchnute. Spodna dierka je aj bola uplne v pohode, cistila som si to antibakterialnym mydlom. Neskor som si na to zacala davat slany roztok, ten mi pomohol, prestalo to boliet, vyzeralo to uz lepsie, odpuchlo to. Po mesiaci som sa odhodlala ist na kupalisko so slanou vodou a poviem vam, piercing po dni na slnku a kupania v slanej vode vyzeral uuuplne inac. Cervene to bolo menej minimalne o polovicu, odpuchnute, nebolelo. Cize nebojte sa davat si piercing v lete a hlavne nevyhybajte sa slniecku. Kupanie vo verejnom bazene by som do mesiaca aj tak neodporucala. A hlavne vcera som skusila framykoin masticku. Dnes, ked som sa zobudila a pozrela na pierc....Framykoin spravil zazrak, piercing vyzera skoro ako zahojeny. Framykoin a slniecko naozaj pomaha.
JAAAAA ahoj no lenze ophtalmo framykoin je na predpis ja som ho mala ale minula som ho a teraz nemam
ahojte chcem poradit,tym dievcatam,ktorim hnisa piersing v pupku mne pomohla ocna mast vola sa to ophthalmo-framykoin cez den doma som davala dermo chlorphyl je to zelene ,ale to len doma lebo to farby oblecenie a ked som niekde isla a na noc tu ocnu mast mam piercing 7 mesiacov a mam titanovy a na druhy mesiac som mala pokoj z hnisanim a kupem sa po kupaliskach vsade tade a tie veci my pomahaju
ahojte chcem poradit,tym dievcatam,ktorim hnisa piersing v pupku mne pomohla ocna mast vola sa to ophthalmo-framykoin cez den doma som davala dermo chlorphyl je to zelene ,ale to len doma lebo to farby oblecenie a ked som niekde isla a na noc tu ocnu mast mam piercing 7 mesiacov a mam titanovy a na druhy mesiac som mala pokoj z hnisanim a kupem sa po kupaliskach vsade tade a tie veci my pomahaju
Ahoj :)
Ja mám piercing už asi rok a ked som si ho dava tak som sa bala že si to začne hnisat ale nestalo sa tak :) 2 mesiace som si ho natierala alpou rano a vereč potom som si to umyvala antibakteriálnym mydlom .. len nikdy nevyberat ked ešte neni zahojeny .. potom to zistiš tak že okolo neni začervenaná kožoška a ked sa ho dotkneš tak to neboli .. ale piercing v pupku,obočí a na ustach sa hoja neskor tak asi mesiac , podla toho ako sa o to staraš .. ale myslim si že teraz to už maš ok :)