takže takto... som na vysokej a zaujímalo by ma, či sa ešte nájdu vôbec normálni mladí ľudia, s ktorými by bola zábava a sranda bez toho aby som s nimi musela vysedávať pravidelne v baroch a na akciách, ktorí majú záujem o kultúru, humor, šport... o vzdelanie (nehovorím že musia byť bifloši, aj ja na niektorých prednáškach zaspávam ale nekukám na všetko pitomo a znudene)... proste ktorí vedia urobiť srandu vždy a všade bez pomoci alkoholu, drog...
napr. pri nápade sadnúť na vlak a ísť si urobiť výlet do Viedne do múzea by nepozerali prekvapene s otázkou ,,a čo tam?,,
Normálni ľudia? Kde?
ja by som isla do Viedne na nakupy :))
no a cim som starsia tým menej ma bavia "žury" tie ma bavili ked som mala nást, ale teraz ma to uz tiez nudi, mam radsej mensi okruh ludi a "kludnejsiu" zabavu, no, ale pivo si dám, zas nie som čajičkova :)) ale tvrdý alkohol nemusim a ani sa ozrat, len preto, ze by som sa inak bavit nevedela
jej, ovecka, to znie docela fajn:) inac ak si z BA tak odporucam navstivit Bibianu v starom meste, ked tam bola vystava o Baronovi prasilovi, tak mat tak trosku omamnych latok, tak by to bolo neskutocne. uz aj tak to bol zazitok, ked si s fajn clovekom.
A viedenske muzea su krasne, historicke, prirodne..
tak tak, a co takto swingersparty? :)
ja mam muzea rada, galerie, vystavy. A to nie som ziadna volnomyslienkarka:) Mam roznych priatelov, s jednymi si zajdem na drink do mesta a nakupy do eurovea a mam aj par kamaratov s ktorymi navsitivim SND ci SNG:) Takze treba hladat, spoznavat povahy..A tiez studujem na VS a mam 20
urcite su:)
ale s tym muzeom..mno to ani nepoznam niekoho co by to bavilo:) ale take stredy ani drogy a alkohol ale ani muzeum tych je dost:)
jaa jaaa jaaa :D tiez hladam niekoho podobneho
a tak najst si taku kamosku alebo kamarata sa este da skor je problem najst si taku paritu ... len u mna je to tak ze ja by som si najradsej obcas supol nejake drogy a isiel pozriet do muzea .... (a to bez toho aby som tam robil bordel) :)
inak tým som nemyslela že by som si s tebou nerozumela aj ja, ale nechodím na školu, som už vydatá, čakáme bábo, ale tiež mám záujmy ako ty a alkohol a drogy ma akosi nevedia naladiť k dobrej nálade :D inak kamoška chodí do BA na ekonomickú univerzitu :D
moja kamoška tiež chodí na výšku, a veľmi by ste si rozumeli :D tiež mala problém nájsť si kamošku s podobnými záujmami, ale podarilo sa jej to :D