Ahojtee:))tuto an fóre som čítala,že detské mydlo pomáha na tvár.Je to pravda? A Ak áno to je ejdno aké(aká značka?)...ďakujem:)
Detské mydlo na tvár s akné?
Hrdlicka: napisalo tu cca 10 ludi, ktori si subjektivne myslia ze im to pomaha, ostatni neplytvaju energiu na vyhovaranie vam takychto bludov
swistica:keď to je hluposť,prečo toľkým ľudom to pomáha?
Ja to používam tiež, a pomáha mi to.Vyražky sa mi robia menej:-)
ja si tiež tvár umývam detským mydlom, ale potom ju ešte vyčistím mliekom a pleťovou vodou a nakrémujem...
pouzivanie detskeho mydla dospelym clovekom je hlupost, pretoze dospely clovek ma iny typ pleti ako dieta
ďakujem za rady:)
no, ja mam akne uz takych aj 18 rokov a pouzivam mydla protex, to sa mi najlepsie ujalo...pouzivala som aj kadejake gely a neviem co ale mydlo je mydlo.....a myslim, ze ci detske alebo protex, hocijake kvalitne mydlo je fajn, pokial potom pokozku nakremujete zvlhcujucim kremom...
mne kazala kožna biele destske mydlo =) a mam bubchen =p
skuste Seba Med, pouziva mydlo aj krem..) je to lekarsky odporucane, na citlivu a problematicku plet..kupite v DM drogerii alebo bezne v supermarkete.
no pouzivanie roznej kozmetiky moze plet zapalit a podrazdit a tym sa akne zhorsi. pouzivanim detskeho mydla s aplet ukludni a nebude taka zapalena. ale ako som spominala akne to nevylieci
tak skusim to..lebo som čitala tuto a veľa ludi pisalo a už ma nebaví tie všetky kremiky a podobne davať:/ďakujem:)