oral

katika3O

denzl....tvoj problém je ten, že niekoho urazíš a ešte z neho urobíš hlúpeho
?
nereaguj, vtedy urobíš dobre, lebo ak si prečítaš, tak každý tu k veci napísal, o sa o tebe povedať nedá...

lDenzl

pocuj....som ti na zacitku napisal dost vystizne a jasne.
To,ze tebe to nedochadza,ze kazdy muz to ma rad inak,zato ja nemozem.A obula si sa ty,tak netrep laskavo.Si agresivna len preto,ze to stale nevies,alebo si taka stale???

katika3O

denzl.....som sa schuti zasmiala a ani som sa nemýlila, nakoľko nevieš nič solídne napísať, tak urážaš, lebo to ti ide....iné som ani nečakala, že napíšeš.
nerieš ma miláčik čo viem a čo nie....lebo keby som začala ja teba hodnotiť určite by ti to nebolo milé...alebo máme tu všetci dočinenie s pánom užasným bez chyby...inak tak mimochodom sa venuj tomu či ti funguje všetko tak ako má!

miaumic

netreba sa bat...
hlavne sa do toho odhodlat a ver mi ide to samo..staci sa pocas toho pozriet na priatela a hned si budes istejsia a rozpali to ;)

katika3O

milý Denzl, o také sorry za výraz hlúpe pripomienky nestojím...tvoje osobné dojmy ma nezaujímajú, tými sa riad ty sám...som čakala kedy tu prispeješ niečim o ničom, nakoľko som čítala aj iné diskusie a vystupuješ tam ako .... to si radšej nechám pre seba.
ak ta moja téma nezaujíma, čo je evidentné, lebo nič hodnotné si nenapísal, tak škoda straty času.
Evita dakujem za radu!