ahojte, mozno sa vam bude zdat blba otazka co tu polozim, ja som jedinacik tak mozno tomu asi tak uplne nechapem,
mam 27 rokov a priatel 33
chodime spolu 2 roky, ale nemozem chodit na navstevy ku nim, on ku nam chodi stale, vzdy sa vyhovara na svoju sestru ktora je vydata a ma 3 dcery, 16rocnu, 13 a 6 rocnu.
stale ich uprednostnuje predo mnou, chodi sa snimi kupat na termalne kupaliska, sestra mu ich vozi ku nim domov bo on este byva u rodicov,
stale je u svojej sestry a jej detoch.. ked sa dohodneme ze pojdeme von tak nikdy nemoze.. a bezi za nimi.... mate na to nejake vysvetlenie?
vlastne deti nechce... ked mi meskala.. tak ma poslal na potrat ale bol to len plany poplach....
stryko a jeho netere
este ma stve ze kazdy si mysli o nom aky je to dobrak, chcela by som to vsetkym vykrycat co je to za uchyla...
mne sa uz vsetcia chlapi zhnusili, ja uz mam dojem ze uchylaci su vsetcia
tiez uz neverim nikomu
Miri, musis zozbierat poslednu hrdost a odist. Aspon sa vnutorne na tento fakt pripravuj a hladaj si novu pracu a ked uz budes sama so sebou vyrovnana, tak mu to oznam. Prestan s nim travit volny cas, netlac ani na sex, mozno rozchod pride sam od seba, mozno mu to bude vyhovovat a nebudes za najhorsiu Ty. Viem, ze Ti je luto, ako by to bolo pred rodicmi, ale aj ked to je tazke, uvedom si, ze oni tu vecne nebudu a moze Ti byt koniec-koncov fuk, co si o Tebe budu mysliet, ked uz stejne s nim nechces mat spolocnu buducnost. Skus si hladat nove svoje zaujmy, chod cvicit alebo nieco a vypln si cas, ukaz mu, ze nie si na nom zavisla a hlavne si to sama v sebe uvedom. Ty si pre ten vztah urobila maximum a ktovie, co sa v nom vo vnutri skryva. Vies, tazko sa mi to pise, ale mna raz prepadol sexualny uchyl, sice nebol na malolete, ale proste uchyl, mala som neskutocne stastie, ze sa mi podarilo utiect a odvtedy neverim nikomu ani na zastavke, resp. vyhybam sa miestam, kde nemusim ist a kde aj su ludia. Nevyhybam sa spolocnosti, idem za kulturou, umenim, studiom, pracou, na nakup :) ale proste uz neverim nikomu, koho nepoznam a vies preco? lebo ten chlap, co ma prepadol, mal presne len okolo 30-35r, vysportovany na prvy pohlad sympaticky muz, pekne drahe auto, oblecenie, clovek, ktory sa o seba stara.. Ja som si naivne vzdy myslela, ze uchylaci su len stari senilni dedkovia, alebo proste uz taki na prvy pohlad zufalci. Na tohto chalana by si v zivote nepovedala, ze je uchyl. Keby som nemala take stastie, ako som mala, ktovie, ako by som dopadla. A nemal vobec problem napadnut ma na ulici, kade normalne frekventovane chodia auta, sla som k zastavke, takze som videla to jeho auto, ale ani vo sne by ma nenapadlo, co je to za ko.ota. Takze preto si zacinam mysliet, ze sexualni uchyli su medzi nami a vyzeraju normalne a clovek ich ma problem rozoznat, ked navonok inak vedu normalny zivot. Kedze ta jeho sestra je fakt jeho sestra a nie nejaka skryta milenka, bude problem v nom, je proste uchylny a chod radsej od neho, s takymto clovekom Ta nic dobre moja necaka :( Je to otrasne nieco taketo zistit o svojom priatelovi, ale je dobre, ze si to zistila relativne vcas, aby si sa mohla zobrat, odist a zacat niekde inde s niekym lepsim novu etapu :(( Boze, je mi fakt z neho zle :((
ak sa clovek vo vztahu viac trapi a neciti sa v nom dobre tak to laska nieje a je zbyotcne sa takto trapit. lepsie je sa rozisit , dat sa dokopy a najst si niekoho rozumnejsieho.. a este aj sama pises ze si celkom pekna zena :) a navyse v najlspeich rokoch ;)
jeho rodina a jej nazory ta vobec nemusia zaujimat. nech si myslia co chcu aj tak sa s nimi uz stretavat po rozchode nebudes. a este ked je to taka divna rodina..
kvoli nemu som sa vzdala kamaratky a kopec kamaratov, vdaka nemu nemam nikoho, lebo na kazdom nasiel chybu, len on sam bol bez chyby,
teraz pracu neviem ci zmenim, nieco sa mi crta ale nedavam tomu moc velku nadej,
ked ja nechcem aby si jeho rodicia mysleli aka som ja zla lebo on sa im urcite vyplakaval a pritom to nie je pravda
tie jeho vecne obzeracky ked som snim niekde chodila po inych mi teda chybat nebudu verte mi, takehoto ponizovania mam uz fakt plne zuby a robi so seba don chuana a pritom jeho vtak neviem ci dosahuje velkost 10 cm...
asi si liecil na mne svoje sebavedomie teraz som uplne na dne vdaka nemu
presne, mas uplnu pravdu, je to uchylne, aby sa pozeral po 14tkach.. Chuda :( A mas nejaku moznost zmenit napr. pracu? a co sa tyka rozchodu, ja chapem, ze si uvedomujes vsetky "proti", ale si s tym aj vnutorne zmierena, ze ho dokazes opustit?dufam, ze hej :( Lebo niekedy si tak uvedomime, ze takto to dalej nejde,ale proste nedokazeme toho partnera aj tak opustit..tak snad to nie je Tvoj pripad :(
jeho sestra ma 38 alebo 39 rokov jeho svagor okolo 45
je to jeho sestra, ale je zla a ziarliva ked ma po roku nahodne stretla u jeho rodicov tak na mna inak zazerala aj ta jeho vtedy 15rocna neter, uplne hnusne boli na mna a on si ma ani nezastal
on ked ideme niekam tak ide odo mna meter ako keby so mnou nic nemal..
pritom nie som skareda chlapi po mne idu ale on sa furt hra na osameleho panka, hlavne tam kde byva o nom nikt nic nevie ani ci mal babu proste nic ani v robote nevedeli o nom nic a robili s nim uz 3 roky ked som ja nastupila
a co sa tyka toho ze obzeranie za mladymi zabkami, neni na tom nic zle ale ked sa obzera 33 rocny po 14tkach tak je to podozrive
Boze, fakt musim teraz s tebou sucitit. Ani s tym rozchodom to nie je jednoduche, ako pises, ze si s nim v kancli. To aby si si rovno hladala novu pracu.. lebo neviem si predstavit, ako budete spolu fungovat dalej ako kolegovia po rozchode :( To chce fakt pevnu volu :(
A s tym sexom pred tym dietatom - tak tu uz mam tak 65% istotu, ze on je fakt nejaky uchylny..
Vies, ak by s tou najstarsou neterou fakt nieco mal, ona je teraz asi v puberte, tak ak si ju doslova kupuje, tak ona to ma mozno chuda tiez pomylene a berie ho ako svojho priatela, lichoti jej, ze ma o nu zaujem starsi chlap, aj ked je to ujo.. preto Ti napisala mozno, az sa s nim rozides, ziarli na Teba a mozno naschval pred nim hovori, az Ta nikam s nimi neberie, ze Ta nema rada.. a on, ak je uchylny, tak da radsej na nu ako na Teba.. a aj to, ze tam prespava je divne, vsak co nedojde domov 20km? a ze vobec k nim nechodis...normalne mam z toho hrozu, co to je za rodinu..
ja si tiez myslim, ze Ta ma len ako zasterku a nieco v tom bude. Ja mam 26, mam nadovsetko rada deti svojho brata, venujem im strasne moc casu, berieme ich na rozne vylety s priatelom a podobne, ale zasa chcem aj sukromie s priatelom a nestranim sa ho.. ja osobne to nedokazem pochopit. Keby napr. ta jeho sestra bola vdova a tie deti siroty a on by bol taky lutostivy brat, tak mi to pride normalnejsie, ze jej chodi pomahat. Ale ked ona ma normalne manzela, tak mi je to divne...
Vyskytol sa tu nazor, ci to nie je fakt jeho nieco ine ako sestra, nezistovala si si to? ale to je asi hlupa otazka, po 2r vztahu to mas urcite preverene. A preco by nemohla byt ta 16r jeho dcera, tak by ju mal v 17, co je na tom divne? teraz je vsetko normalne.. ta jeho sestra ma kolko rokov prosim Ta?
raz sa mi priznal ze predo mnou mal jednu co mala decko s ktorou spaval a ze vraj to decko sa na nich pozeralo pri sexe, mala som sa na neho uz vtedy vykaslat, ved ktory normalny clovek toto spravi,
ked som sa pytala mojich kamaratov ci to je normalne obrabat jeho matku pred 3 rocnym deckom tak mi povedali ze ci mi sibe ze by sa im ani nepostavil
je to uchylak