Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pevne stolicky pre akcnejsie dvojice

Príspevok v téme: Pevne stolicky pre akcnejsie dvojice
AdamKrt

Neviete odporucit nejake slusne a hlavne pevne stolicky ? Kto skusal v dvojici milovanie na stolicke a trochu sa odviazal, vie, ze kvalita stolicky je velmi dolezita, aby nedoslo k urazu...

Vela dnesnych stoliciek je totiz dimenzovanych tak na jedneho cloveka a nepocita moc napr. s dvoma ludmi, ci nejakymi extra pohybmi na stolicke :)

Nieco take, co sa nerozpadne po par pouzitiach :)

AdamKrt

Ale, ja to nechcem vyrabat a uz vobec nie, dat si to niekde u znameho postavit... Chcem iba obycajny kus pevneho nabytku, ktory by zniesol akcnejsi pohyb dvoch ludi...

sasa1

Adam klobuuuuk dole ak to myslis vazne taktiez som si myslela ze si to sem "hodil" z nudy.......... a ak daco navrhnes Helpni mi budem rada :).......aj zlava potesi :)

AdamKrt

LilaAbner:

neviem, ako si k tomu dospela. Nehram sa ani na maca, ani na sexualneho odbornika. Jednoducho, ked viem, poviem... O stolicke mam tiez svoju predstavu, dokonca by som si bol schopny ju sam navrhnut, ale o tom potom... Keby som velmi chcel, tak si ju dam i pozvarat. Ale nechcem ludom v okoli vysvetlovat, co a ako, na aky ucel :)

sun08:
ano, existuju hojdacky pre dospelych, dokonca velke lopty na skakanie s nastavcom pre robertka, ci sexualna stolicka potiahnuta gumou s prislusnym otvorom. Ale ja to chcem kombinovat ako normalnu stolicku a nie, aby bolo kazdemu jasne jej pravy ucel. Naviac nechcem plytvat miestom, tak tu stolicku pouzijem na sedenie pri pocitacovom stoliku v spalni. Iste, aj ten by sa dal na nieco vyuzit... :-D

Zatial sa mi najlepsie javi masivna taburetka, bud kocka, alebo hruba duta kocka s otvorom na ulozny priestor. Nieco nenapadne. Ticha voda brehy myje, ako sa hovori... :)

sun08

Adam,preco stolicku,ked mozes mat kreslo!
K tomu specialne urcene na sex:)
Ak mas velku spalnu,lebo zrovna do obyvaku by som to nepukla!

LilaAbner

Bez urazky, vzdy som si myslela,ze vo svojich prispevkoch sa rad robis mačo a sexualny odbornik,ale toto ma fakt dorazilo.ze pevne stolicky na sex!!!:-))))
sorry

AdamKrt

Neni zvarane, ako zvarane. V obchodoch som niektore skusal tak, ze som na ne zatlacil a ozaj som mal obavu, ze divokejsiu akciu veru castejsie nezvladnu :)

Budem musiet viac hladat :)

AdamKrt

Zelezne som obzeral. Ale dnes neni zelezna ako zelezna. Maju napr. tenke nozky, alebo maju hrube nozky a spojene su iba srovikom. Casto uz to ani nezvaraju. Skusil som zatlacit taku stolicku a bolo to labilnejsie ako nejaka drevena... :) Takze ako ktory model.

sasa1:
lavica sa mi nezmesti. Ide o to, ze na stolicke mozes robit vselico ine. Napr. na lavici si obkrocmo nesadnes... :)

Mozno taburetka by bolo riesenim :)