Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nieco ucinne po zvracani?...

Príspevok v téme: Nieco ucinne po zvracani?...
Damme

Ahojte

Uz vcera ked som siel spat, som citil, ze ma nieco tazi na zaludku...rano vstanem..a musel som utekat zvracat (3x ma naplo)...nic huste...viacmenej voda....bolo mi lepsie..lahol som si a spal az doteraz, ale stale sa citim horsie ako po opici, pijem len cierny caj a iskru...
Bratovi sa to iste stalo pred 2 dnami (+ mal aj hnacky).
Mama si mysli, ze to moze byt z kolačov, ktore sme este mali z velkej noci, konkretne z krému na koláčoch...ktore mali mozno aj 2 tyzdne uz...
Teraz mi je relativne dobre, akurat sa mi kruti hlava a chce sa mi spat ale na jedlo nemam ani najmensiu chut...
Poradte prosim nejaky "zazracny elixir" ako sa z toho co najrychlejsie dostat. Dakujem

adrianita

Ahoj, veľmi dobrý a účinný je nápoj Kulišek, je to síce pre deti, ale zaberá super, dostať ho normálne v lekárni, raz- dva budeš fit :-)

moob

Nech uz je to z kolacov,alebo virusoveho povodu,lekarka Vam poradila velmi dobre,treba pit Smectu(aj ked je chutovo hnusna),3krat denne rozpustit 1 sacok v troske vody..ak uzivas ine lieky,tak s odstupom minimalne 2 hodin od nich..vsetko skodlive na seba Smecta naviaze a o 2 dni si fit!

Damme

idenzl
no to mi je jasné, zase vyschnem:)

zuzic
no zrejme mas pravdu, zaludok sa ako tak upokojil, teraz mi to vychadza zo spodu
Ked sa mozem spytat...co ste jedli, pili pocas tych 2-3 dnoch ? ...boli ste s tym aj u lekara?..brat bol, povedala mu nech si kupi SMECTU......potom ste uz v pohode nabehli na normalny stravovaci rezim?

zuzic

to nemas z kolacov ja som to mala tiez aj moji bratia potom aj kamaratka to je nieco virusove u nas to kazdemu trvalo dva tri dni