Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

konečne vydarená farba

Príspevok v téme: konečne vydarená farba
Sonis

Dobrý deň! Prosím vás o radu. Chcela by som vás poprosiť o pomoc k tejto veci. Mám čierne alebo tak dosť tmavé hnedé vlasy a chcem si nafarbiť tak aby z nich vznihla hnedá \"slabo hnedá!\" Možno by bolo dobré spraviť si najprv hustý svetlý melír a potom dať na to hnedú farbu. Aspoň tak mi to povedala kaderníčka. Ďakujem za dobré rady. :)

Tu je obrázok ako asi by tá farba mala vyzerať, pravdaže viem že nebude stopro taká istá.

nd01.blog.cz

lenkaa123456

maruska ja nepoznam inu farbu kotra zosvetli az o tolko odtienov. a ked nechces farbu tak si kup 12% peroxid + melir. prasok a skus si dat to na hlavu. je v podstate jedno ci das farbu z krabicky, alebo len ten peroxid s melirom, lebo je to v podstate to iste, len vo farbe je viacej pridavkov

lenkaa123456

a myslis ze kadernicka co da na vlasy? vytiahne carovny prutik a vlasy zosvetli bez peroxidu ? asi tazko

a sonis: neboj sa ze budes mat take biele vlasy po tej zosvetlujucej farbe, lebo ta ani zdaleka tak nezsovetli tmave vlasy. a aj kebyze nahodou ano, tak aj tak das nato hnedu farbu..

a navyse ja som si za jeden mesiac dala na vlasy asi tri rozne farby jedna z nich bola aj ta velmi zosvetlujuca) a kvalitu vlasov mi to nijako nezmenilo, akurat konceky som mala trocha viac rozstiepene, ale tie sa jednoducho podstrihli. a to som vzdy mala trocha jemnejsie vlasy. dolezite je pouzivat vyzivne masky a dobre sampony

maruska88

nad zosvetlenim rozmyslam aj ja. Aku inu farbu okrem palette ktora zosvetluje odporucate??..pallete niesu velmi dobre farby nehcem si uplne znicit vlasy

whee_ee

len sa nečuduj, ak ti ostanú vlasy ako slama.. polámané, zničené. ale záleží od kvality. no ja by som sa zverila do rúk kaderníčke.

Sonis

Super, to mi veľa pomohla, díky! Takže nafarbím si celú hlavu nechám pôsobiť a zmyjem. A v ten istý deň alebo ńa drhý deň dám tú hnedú farbu?

lenkaa123456

je to farba ako kazda ina, len obsahuje viacej peroxidu ako ostatne, takze zosvetli vlasy ovela viac. a kedze mas dost tmave vlasy, nechaj ju posobit o 5az 10 minut dlhsie ako je napisane v navode

a ja som ti odporucila tuto farbu www.henkel.sk

Sonis

A nejaké pomôcky k tomu netreba? Ako vlastne sa to odfarbuje to budem robiť po prvý raz v živote :D Nájdem to normálne v obchode po názvom odfarbujúca farba?