dcérka a akné

Príspevok v téme: dcérka a akné
Ingrid12

Prosím pomôžte mi,moju dcérku dlhé roky už od mala trápil ekzem ten však pominul a ked mala dcérka 13 rokov začali sme bojovať s akné,navštívili sme kožnú tá nám predpísala rôzne mastičky(skinoren,duac gel..) vodičky(zineryt,aknemycín...) krémy ... momentálne má moja dcerka 15 rokov pleť má v hroznom stave :( kožná nasadila antibiotiká Doxybene tie brala 2 týždne no nevidím nijaký rozdiel :( dcérka mi povedala že nechce už s takou pleťou žiť ... som zúfala a viem že ona tiež ... neviem už ako daléj...

už neviem na koho sa obrátiť :(

Meeg

ja mám tiež problém s akné...od kožnej som mala už nehorazne vela amstičiek,vodičiek a podobne,ale nič nezabralo...mám vyražky len na brade a sem tam na lici,ale robia sa mi take velke podkožne ktore nenormalne bolia...nemám akné veľmi rozsiahle,ale cchela by som od kožnej opytať ten roaccutane,lenže enviem,či je aj na take stredne akne,či len na tažke?...

ihla

ja by som odporucila ten roaccutan. ja ho tiez beriem a nic mi nie je, okrem suchych pier, ktore stale mastickujem, tak aj tak nie su suche :)
Poviem ti, ze ak sa clovek trapi pre plet, tak tie mozne neziaduce ucinky ani nebere do uvahy. Chodte jej ho dat predpisat ku koznej.

dawn

ahoj...a robila jej krvne testy na helicobactera??? lebo vela krat tato potvora zapricinuje akne...ja som ho mala a plet mam omnoho lepsiu...skuste .. drzim palce..

lenkaaaaaaaa

tak trebalo by patrat aj po pricine akne. ale najucinnejsie lieky na akne, ake su u nas k dispozicii su roaccutane, tie vsak maju vela neziaducich ucinkov. porpzpravajte sa o nich s koznou lekarkou

jancecka

akurát včera som čítala leták, že ako bojovať s akné, vraj pomáha zbrusovanie kože, ale neviem na aké druhy akné to je a či je to vhodné, skús sa informovať o tom