oko- je tu niekto, kto mi poradí?

mirka 23

A inak, je super kvapkať striebro do oči. Ja si davam každy večer, hlavne ked som namalovana a dam preč šošovky a od kedy to robim, tak som tento problem nemala... inak pravidelne v jari a v jeseni problem s okom...

Barborita

Ulricha: alergia sa môže aj takto prejavovať. Mám ten istý problém, som od narodenia alergik a nedávno sa mi alergia rozšírila aj na oko - len pravé.(zatial)..
Je to proste ďalši vyvoj ochorenia....
príznaky úplne tie iste ako udáva forumka..
jednoznačne treba ísť na očne, tam vám už určia liečbu..

ulricha

A alergia by sa prejavovala iba na lavom oku? trosku cudne nie? Zajdi za lekarkou a nech ta posle na ocne.Takisto pri alergii by si nepocitovala tlak v oku.

mirka 23

Jaj, no to je škoda, lebo v tom šumivom býva aspartam... no nevadi, ale tak aspoň 2g denne, aby ti to zabralo, hlane teraz ked maš problem.

mirka 23

No tak jednoznačne je to alergia, ak ťa svrbi. To C neber na ľahku vahu, ja odkedy beriem 2g C nemam priznaky alergie, aj ked alergiu mam, takže nemusim brať chemicke tabletky. Najlepšie C ma DM, je v prašku, takže bez škodlivych veci a stoji len 2 ečka. K tomu pridaš troška sody bikarbony na neutralizaciu, lebo je to kyselina askorbova.

-forumka-

áno, to som zabudla uviesť. stráášne ma svrbí! mám alergiu na prach a roztoče, ale tú alergiu na peľ a trávy , na toto obdobie, nemám.. a sem-tam ma zvyklo svrbieť,ale až takto som to nemala.mám aj kvapky na alergiu, tak tie teraz používam.. no dúfam, že to prejde.. ďakujem

mirka 23

može to byť alergia. Aj ťa svrbí to oko? Ono to o par dni prejde, len treba kvapkať, vela vit. C piť (6g denne) a pripadne si dať niečo na alergiu. Nemala si to nikdy predtým?