včera ráno som sa zobudila a mala som ľavé oko trošku opuchnuté a červené, ako keď vám praskne cievka v ňom. dala som si kvapky, no nepomohlo. cítim trošku tlak v ňom a ráno sa budím, mám ho akoby zakalené a zalepené. dnes je stále také isté.
z čoho to môže byť? ďakujem
oko- je tu niekto, kto mi poradí?
Ulricha: alergia sa môže aj takto prejavovať. Mám ten istý problém, som od narodenia alergik a nedávno sa mi alergia rozšírila aj na oko - len pravé.(zatial)..
Je to proste ďalši vyvoj ochorenia....
príznaky úplne tie iste ako udáva forumka..
jednoznačne treba ísť na očne, tam vám už určia liečbu..
A alergia by sa prejavovala iba na lavom oku? trosku cudne nie? Zajdi za lekarkou a nech ta posle na ocne.Takisto pri alergii by si nepocitovala tlak v oku.
no , asi by bolo vhodné zájsť k alergologičke..
ďakujem Mirka, síce u nás DM nemáme, najbližšie je asi 50km :( ale nejaké šumivé C máme aj doma..
No tak jednoznačne je to alergia, ak ťa svrbi. To C neber na ľahku vahu, ja odkedy beriem 2g C nemam priznaky alergie, aj ked alergiu mam, takže nemusim brať chemicke tabletky. Najlepšie C ma DM, je v prašku, takže bez škodlivych veci a stoji len 2 ečka. K tomu pridaš troška sody bikarbony na neutralizaciu, lebo je to kyselina askorbova.
áno, to som zabudla uviesť. stráášne ma svrbí! mám alergiu na prach a roztoče, ale tú alergiu na peľ a trávy , na toto obdobie, nemám.. a sem-tam ma zvyklo svrbieť,ale až takto som to nemala.mám aj kvapky na alergiu, tak tie teraz používam.. no dúfam, že to prejde.. ďakujem