prosim vas, viete niekto, co to znamena?
prisla mi akasi upomienka ci co-skor by som to nazvala vyhrazny list od firmy Natura MedPharmaceuticals, kde som asi pred polrokom suhlasila so zasielkou omega3 vit. zdarma(za postovne) a potom mi dalej posielali kazdy mesiac.zrusila som to, asi po 3 zasielkach(vratane tej prvej co bola zdarma)nasledne mi uz viac zasielok neposlali, len 1.upomienku aby som uhradila balik co mi nedosiel! na co som nereagovala, a o mesiac toto "VAROVANIE tykajuce sa inkasa! "
raz neviem co to je?ziadaju ma o okamzite zaplatenie aj s penale,lebo ze budu nuteni vymahanie pohladavky podstupit inkasnej spolocnosti s PODSTATNYM zvysenim nakladov!...
co tym chceli povedat? mam sa niecoho obavat? ako mam reagovat-kedze nemienim platit za nieco, co som nedostala!!! to je dost divne. vsetky dopisy aj balicky co mi dosli a za ktore som zaplatila-ak mi dosli mi boli vhodene do schranky ako obycajna listova zasielka, teda nic mi nikdy neposielali doporucene-i to mi bolo dost divne. je to vobec mozne?
prosim poradte. co mam vlastne robit?
dakujem vam
Varovanie tykajuce sa inkasa
zo zákona si poskodena ty, na sude by dostali taku mastnu pokutu, ze by sa z toho nespamatali, ja na tvojom mieste (ak tato stve a chces im to dat jasne najavo) by som im poslala slusny list so znenim, ze po konzulatacii s právnikom celu vec posuvas policii a mediam, garantujem ti, ze ti uz ani jednu vyhrazku neposlu
nuz, ja by som ale fakt potrebovala poradit, lebo netusim co znamena to VAROVANIE tykajuce sa INKASA??? co to docerta je? co tm mali na mysli? to akoze mi siahnu na ucet ci co? nejakym ich exekutorom? to je mozne? pisu ze to postupia inkasnej spolocnosti-co to je?
ja som kedysi pred polrokom zaskrtla objednavaci kupon na moje meno ze dostanem zasielku zdarma-za postovne s miniradiom a kdesi tam stalo,ze mi to budu pravidelne zasielat kym to nezrusim...
zrusila som. vsetko co doslo som zaplatila a potom uz len tie upomienky a teraz toto varovanie za udajny posledny balik co mi ziaden nedosiel.
opakujem, vsetko len tak do schranky!!!co ma sralo najviac,ze to len tak hadzu do schranky-nie na postu prevziat s dorucenkou, ako som zvyknuta normalne.
tak co mam robit?
mali by a takisto do Palby aspon, nech sa na tuto problematiku upovedomi cez media, nech sa to riesi
keksa- ak clovek neda podnet na policiu....nie je co riesit.
Treba to nahlasit a cim viac poskodenych,tym lepsie.
su to podvodnici, ja som ich zrusila aj ked sa ma snazila milým hlaskom presvedcit, ze vsetko je uuuuuplne zadarmo, no nie som sprosta im na to naletiet v dnesnej dobe plnej podvodnikov. Nikdy s nicim takym neshuslaste a ked sa uz tak stalo, netreba sa zlaknut, oni si myslia, ze vyhrazkami so sudom atd. docielia v cloveku takaý strach, ze im zaplatia aby mal pokoj, ale nemozu nic, su to vydrbanci a netreba na nich vobec reagovat, sa cudujem, ze stat a policia proti týmto "podnikatelom" este neurobila potrebne opatrenia, ved to je klmastvo, zavadzanie a vydieranie
Ved prave, pokial nic nepodpises resp. nepreberies zasielku a neexistuje doklad o prevzati, tak by nemal byt problem. Ale clovek si nikdy nemoze byt isty, ja suhlasim s tym, ze je uplne zbytocne a lahkovazne zapajat sa do AKYCHKOLVEK podobnych zasielkovych akcii... Nech to su riasy z mrtveho mora alebo norske omega kyseliny, za vsetkym mozu stat a urcite aj stoja ludia ryzujuci na hluposti ostatnych.
Mne prisiel balik. A nic som neplatila. Potom prisiel zlty list ,ze mam akusi dobierku ako list . A tam mi napisali , ze mam zaplatit euro aj cosi ...A koniec lieky mam . Radio sa pokazilo.
to budu nejaki podvodnici, nieco podobne uz minule bezalo v tv. nic nepreberat, nic NEPLATIT - nemaju po vas pravo pytat peniaze, ked ste si nic nekupili, a ked ste s nimi neuzatvorili ziadnu zmluvu
oni len skusaju obalamutit ludi, lebo niektori sa zlaknu a zaplatia, aj ked nemaju za co platit..
..samozrejme, ak ste tou prvou objednavkou nepriamo nepotvrdili, ze si zelate stat sa klientom a dostavat ich zasielky pravidelne (keby take nieco bolo malymi pismenami, mozno by takto od vas mohli pytat peniaze,neviem)
A zaplatili ste tych do 50sk euro aj cosi ako tam pisali ze treba zaplatit ??? Upomienky zlte chodili a v nich ziadali aby zaplatili tu sumu euro aj cosi nie,,A vy ste zaplatila . Alebo ste len zobrali balik ??
V tomto ti nepomozem, ale okamzite preposielam tvoj prispevok otcovi... On si totiz presne tie iste tabletky nechal posielat uz posledne 4 mesiace... A poctivo platil a presne ako tebe mu prisla upomienka na uhradu... No to som zvedava, asi budeme doma ocakavat ucet na par sto eur :/