Ahojte...tento rok maturujem ...a teda aj posielam prihlasky na VS. jedna z nich je aj farmaceuticka fakulta na univerzite komenskeho v Ba.Vraj je to narocna skola- na tom aby som sa tam dostala makam a robim preto vseko, ALE.....na druhej strane mam priatela, po ktorom som strasne dlho tuzila a nakoniec sa nam to podarilo byt spolu a je nam ozaj krasne. Nakolko sme teraz spoluziaci na strednej, sme spolu kazdy den aj cez vikendy, lenze tym padom ze skolsky rok skonci a zazijeme spolu este nejake prazdniny pride kruta realita a to vysky....dava si skoly do uplne inych miest ako je Blava.....neviem co mam robit..som zufala..ja uz si bez neho zivot predstavit neviem a nehcem..viem ze je mozne ze to dovtedy nevydrzi...ale...bojim sa ze to zlyha len kvoli dialke....na jednej strasne je tu skola, ktora by ma bavila a mala by som do buducnosti pekny odrazovy mostik, ale na ukor toho ze pridem o osobu ktoru tak neskutocne lubim??ako ste podobne situacie riesili vy???
mam si urcit priority: priatel alebo skola?:((
swistica a nie je to trochu dost sebecke? Keby ju mal rad tak si vyberie skolu v BA? Ved predsa je to jeho vyber kam chce ist a co chce studovat. To iste by si mohla povedat Mell13. Keby ho skutocne milovala tak si nepodava prihlasku do BA ale do mesta kde jej priatel? Mell13 chce ist na farmaciu do BA lebo je to jej sen, co ak aj jej priatel ma nejaky sen a ide si za nim?
Fakt sa netreba zamyslat ze budete studovat kazdy v inom meste. Slovensko nie je tak velke aby to bola nejaka neprekonatelna vzdialenost. Ako pise dobra vila, stretavat sa da cez vikendy alebo aj skor ak su dobre rozvrhy. A v dnesnej dobe su telefony a internet.
V mojom okoli su vztahy ktore funguju na ovela vacsiu dialku. Spolubyvajuca napriklad ma priatela ktory je momentalne v Nemecku a takto funguju uz rok a zvladaju to. Ak sa milujete dialka nie je az taky problem:)
swistica: myslim ze to iste by si mohol povedat aj on- keby som ho mala rada, do Blavy by som si nedavala.....aa Dobra vila: skusim to brat nejak tak ako si napisala.:)Dakujem :)
keby ta mal rad vyberie si vs v ba, tam je toho na vyber dost...
Uvazujes, akoby ste isli na rozdielne konce sveta! Ak sa naozaj tak lubite a ste si verni, nemas sa preco bat, ved sa mozete stretavat kazdy vikend, ked pridete domov. A mozno aj skor, ked budete mat fajne rozvrhy. Ved vela ludi si to musi zariadit tak, ze sa svojou laskou nevida kazdy den... Napriklad aj ja...
Kvoli takejto dialke ako pises, by som obavy isto nemala, keby som nejake male, tak skor kvoli inym veciam... toto nech ta netrapi :)
nerieš, uvidíš. choď študovať a uvidíš.
vydala som sa a isla na vysku externe :) ale on uz bol po vyske. ja som vsak nechcela byt niekde na intraku cely tyzden odlucena od neho... tak sme sa po mojej maturite vzali :))