Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čokoláda

za8icka

nuaaaaaa ako ty co prosim ta? si mala pripravu na nejaku sutaz jedlikov alebo co? Sak ja by som sa uz niekde v polovicke zastavila a islo by to zo mna von:D

eminka345

nunaaaaa a kolko mas rokov? ja som asi tak do tej 20ky mohla tiez doslova zrat cokolvek a nepribrala som, stihla ako prutik. a teraz mam 22 a za posledny porok som znicoho nic zacala priberat, az som z toho znechutena..nikdy som nemusela riesit moju vahu, diety a tak.. a teraz zrazu, pribrala som sice ,,iba" tri kila, ale uz sa necitim dobre.. takze tak..pozor na to..

nunaaaaaaaaa

haha ja som vcera zjedla : ranajky musli skoricove cini minis jablcko na obed 2 krat sosovica ptom chipsy parky chleby bryndzove halusky 3milky karamleove rafaelo cela ta bonboniera ci co je to 4 jogurt y mnam duo karamelove pizzu a nejake keksiky a ece bebe kekse s mlieckom no a take malickosti proste strasne toho vela zjem :D :( a mam 163 a 43kg cize v poho :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aradnna

NO Karin,ako sa to vezme...:) prvé boli dvojičky,tak aj kíl bolo viac,pri dcére som pribrala len 6 kíl,nič skoro..:)

aradnna

presne,súhlasím s Karinou::) už to nevrátiš späť,ak nie si bulimička,čo dúfam niesi.:) takže kašli na to,raz za čas je to v pohode..:) ide o ten pocit,dať si niečo,čo obyčajne moc nejeme:) dôverne poznám-mám tri deti,takže kilá zhadzujem vlastne stále:)

Karina

Charlotte - neries prosim ta ziadne priberanie z cokolad :D dala si si, tak ju uz mas v sebe tak prosim ta nemaj vycitky... ja som do seba prave natlacila dva chlebiky s lekvarom aj napriek faktu, ze za beznych okolnosti by som take do ust nezobrala :) raz za cas neuskodi nic

zuzic

no levica aj to je pravda:D ale nic ma nebolelo takze ani zlcnik to nemohol byt:))
no dobre som rada ze si zasa selma a uz idem:)

zuzic

no levica aj to je pravda:D ale nic ma nebolelo takze ani zlcnik to nemohol byt:))
no dobre som rada ze si zasa selma a uz idem:)