Urobil sa mi herpes,mám spuchnutú hornú peru,a strašne ma bolí.Je taký biely,poradte ako sa ho zbaviť-do lekárne dnes nemam času zájsť,a možno už je neskoro,ked ho mám:(
Herpes-pomóóóc-ako ho čím skor poraziť???
nemám teplotu,ale to tak cítim.Ok,dakujem,vysedím to pri pc:)
purblanka- kym nemas teplotu nad 39stupnov.......ziadne lieky na znizenie teploty si nedavaj.Organizmus tym teplom zabija vírusy a infekcie.
Vylez to s dostatkom tekutin.
nemám koho poprosiť,som z dediny,a nebývam tu dlho-nepoznám ľudí.
mám veľa roboty,nemôžem to nechať len tak.Ja si oddychnem tu pri nete,tu mám kľud.Ale neskôr tak urobím.A zajtra do roboty.
no škoda.. alebo ved niekoho popros, nech ti zbehne kupit ;)
paralen, čaj, lahnut a spat.. najlepsia metoda na horucku a prechladnutie.. pre mna..
prezývka,ďakujem za radu-teraz som sa vrátila z mesta,škoda,že si tu nebola skôr.Nevadí,kúpim si zajtra.Som nejaká unavená a bolí ma aj hlava,možno mám aj horúčku.:(
ahoj, akurat som pisala do temy o naplasti na herpes..
nechce sa mi to opat cele rozpisovat :)
ale moja rada - 100% TEA TREE OIL. stipe ale herpes rychlo vysycha a robi sa chrasticka.. nemokva vobec.
mozes sa aj v lekarni na to spytat, ci je to vhodne na herpes, rovnako som to urobila aj ja.. a povedali mi, ze ano, ze ma vysoke liecive ucinky, nakolko je 100%tny..
NEPOUZIVAT NA HERPES BLIZKO OČÍ!
o,vďaka,budem sa snažiť.Všetci však vieme,že stresu sa nedá len tak vyhnúť,ľudia sú zlí.............:(
samozrejme
je to zataz na organizmus a spustac ochoreni.
Relaxuj :)
myslíš že je to s tým stresom?Zdá sa že niečo na tom je,lebo ho mám asi viac ako treba.