ahojte, chcela by som sa báb spýtať,ktorým bola operáciou odstránená maternica, na pocity, aký je sexuálny život bez maternice, má žena orgazmus?
čo psychika? DAKUJEM
odstránenie maternice
v prvom rade sa musis vyrovnat sama so sebou. Ja mam podobny problem uz niekolko rokov. Za pomoci partnere som to zvladla.
ja mam maternicu vybranu uz niekolko rokov, spociatku som sa musela vyrovnat vnutorne, ale spolocne s partnerom som to prekonala, na sexualny zivot to nama vplyv
Dee: všah preto som to dala sem, lebo ani ja o tom neviem nič, myslela som si, že my poradí niekto, kto to všetko prekonal
Ja sa v tom presne nevyznam, ale nerobi sa po takejto operacii nejaka plastika, alebo nieco podobne?Ked operovali moju mamu, tak jej nieco take nukali, ze ked je este sexualne aktivna. Ona to ale odmietla...
Ivka 1: áno, mám tam 2 cysty a 1 myóm, gynekológ povadal, že nakoľko mám 50 rokov, najlepšie riešenie je odstránenie celej maternice
No nemáš za čo, som rád, že ti to zlepšilo náladu.
xyxy:všeličo som čakala, ale že sa my ozve na túto tému chlap, ďakujem Ti pekne, veľmi dobre to padne, že niekto takto rozmýšľa, aj Tebe všetko dobré, díky
Nie som baba, ale myslím, že največší problém bude s tou psychykou.Skús to brať tak, že ak to bolo nutné, zachránilo Ti to život.Chápavý partner určite pomože. S pohl. životom asi nebude problém. Drž sa, všetko dobré!!