Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samoopalovaci krem, co nesmrdi?

Príspevok v téme: Samoopalovaci krem, co nesmrdi?
Barilla

Ahojte kocky,

Viete mi poradit, ktory samoopalovaci krem je dobry a pritom nema silny ten typicky zapach vacsiny samoopalovacich pripravkov? Neviem, ci sa tomu da vyhnut, ale mne strasne vadi ako pachne aj koza, aj postelne pradlo, oblecenie... mozno mam precitliveny nos :-) Viete niekto poradit samoopalovsci krem ci mlieko s prijemnou vonou?

Dakujem Vam a zelam vsetkym pekne sviatky,

Barilla

moni25

Ja pouzivam Fake Bake a osobne mi nesmrdi skoro vôbec, skôr ma taku zemitú vônu. Inak kamoška má samoopalovak od He-shi a ten az vonia, naozaj a vysledok tiez super... Zalezi, ale od kazdeho, no cim lacnejsie tym smradlavejsie asi :) a naopak

Chloe444

ja mam od Loreal a je celkom dobry ...a to som uz mala asik vsetky znacky... ale este som nevidela taky ktory by nezafarboval oblecenie ... napriklad si vobec nemozem dat biele tricko ak mam krem.... ak mate taky ktory sa neotlaca dajte vedet pls :)

sun08

Pre mna je Dove najprijatelnejsi.Ta identicka vona samoopalovaku tam je,ale jemna.
Momentalne mam len krem na tvar...som spokojna.

Barilla

Dakujem za skusenosti, asi pojdem na cuchovy vypravu do drogerie na Granier, Dove a Niveu zatial.... Ale teda Nika ta Tvoja skusenost s Niveou sa mi nepozdava, ved to, tolko pripravkou, ale vybrat aj podla vone, aj aby nerobil flaky, ak drzal, to je teda riadny problem... A s tobnovacimi mliekami nemate skusenosti, kocky, ma zmysel sa tym vobec natierat, je to vobec vidiet?

nika nika

podla mna je niveu dost citit, ale co je horsie, ze ked som sa osprchovala a potom si presla uterakom po pokozke, take male oranzovo hnede sutriky sa mi spravili a mala som flaky. podla mna nivea slabo drzi. garnier je dost silno parfumovany, hlavne ten na tvar, asi aby nebolo citit smrad tej samoopalovacej zlozky. mne to vsak prekazalo este viac. musela som to umyt. zatial sa mi najviac osvedcil ten dove. jasne, ze aj ten je trosku citit, ale nie je to ziadna katastrofa. a vydrzi pomerne dlho :)

aluska1

mne praveze ten garnier strasne smrdi..ale pocula som (nemam osobnu skusenost) ze tusim ten dove az tak strasne nesmrdi..ale neviem....moc tomu neverim