mám 16 r. zacala som chudnut cca pred rokom..schudla som z 58 na 48 pri vyske 166cm...akonahle som chudla 5kg to bolo niekedy v auguste ...odvtedy sa mi menzes zastavil..v decemri som si uvedomila ze v buducnosti predsa chcem mat deti a byt zdrava...tak som sa rozhodla pribraat..teraz vazim 52...uz som pribrala 4 kg..ale menezs mi stale neprisiel to mam este viac pribart?? alebo ako sa mam stravovat?? mal niekto podobny problém?ako ste ho vyriesili...?? ...
dakujem
schudla som...a menzes sa zastavil...prečo? a ako ho vyvolat??prosím poradte
asi tam je este nejaky hormonalny problem...asi preto mas ist ku gynekologovi, nie?
ale preco niektoré baby schudli potom pribrali naspäť a menzes im prisiel aj bez toho aby isli na gynek.??? preco aj mne sa nedostavi tiez?
sama si napisala ze chces mat raz deti--ak ich chces mat tak sa to neda inak vyriesit
a nedá sa to vyriesit aj bez gynokológa??
lucinka co tak ist na gynekologiu?
ale ja sa fakt uz o seba bojím:((
alenka123: no sme dve:) ale ja tiez vobec neviem co mam robit:( ved ked ostatnym babam sa znova obnovil ked trosku pribrali..tak preco aj nam nie:((
ale ci neprestanu rast?
prisa su sice z mliecnych zlaiz..ale tie mliecne zlazy su obklopene tukom..a ked sa prsia menia tak sa v nich meni mnozstvo toho tuku a to suvisi so stravovanim
urcite zo straty menzesu sa nezmensia prsia...to je kravina
Myslis?ved prsia su z mliecnych zliaz a to zavisi od hormonalneho systemu...a chudnutim sa cely system poplietol a odisiel menzes....tie prsia tiez zavisia od genov, mam istu postavu ako mama len som o cosi vyssia, ona ma 3.lenze ked bola mlada nedrzala ziadne trapne diety a ja nehcem prist o prsia koli tomu vymeskaniu...chapes....je to divne ale trapi ma aka som bola naivna ze som zacala chudnut