pripracujem sa na pracovny pohovor do jednej firmy a je to hlupe ale neviem co mam odpovedat na otazku: povedzte 5 vasich dobrych a zlych vlastnosti. Ide o to aby som povedala pat zlych vlasnosti ale aby vyyneli dobre. mam iba tri a dalej sa neviem pohnut. Co hovorievate alebo hovorili ste vy?
Pracovny pohovor - 5 dobrych a zlych vlastnosti
dobra vila,
nestojis si na kably?
uhlie je predsa známy vtipkár :)
5 dobrých - komunikatívna, pracovitá, flexibilná, dochvíľna, puntičkár
5 zlých - príliš ukecaná, workoholik, príliš tolerantná, neurotická, puntičkár :D
sierra - ved prave :-O... ale ako vtip to podla tohto nemyslel. A za druhe - by to ani tak nezaposobilo (mozno fakt iba na toho pokladnika)... slaby chytak.
dobra vila - ja som myslela, ze uhlie to napisal ako zart. Na akom pohovore komu povies, ze chces nizky plat, makat od rana do vecera a si zadlzeny po usi?:))) To mozno tak ked clovek robi konkurz na pokladnika:)
uhlie, ja inac suhlasim so sierrou a nic v zlom, ale to su uplne protiklady! Ked sa ta opyta na dobre aj zle, tymto by si zaposobil? sorry, ale ja by som pomyslela o tom uchadzacovi, ze to nema v hlave pokope (nie v zlom). Ale lost to napisal fakt idealne.
No, z toho, co som si tuna precitala, to velmi vystizne a trefne napisal lost. Riadila by som sa asi tym, aj ked presne ako povedal, zalezi o aku poziciu sa jedna a prisposob to tomu.
Inac ma ide hodit o zem z tychto pracovnych pohovor a blbosti, ktore pozaduju... Niekedy sa vedia opytat fakt take hluposti, polovica veci s tym nema co docinenia. Dolezity je aj prvy dojem a celkovy dojem. Vies, mozes kecat ako verklik ostosest a davat dobre hlasky, ked sa im nepacis, je to v keli...
Kazdy zamestnavatel hlada nieco ine, tazko povedat.
sierra,
podla mna to vystihuje vlastnosti cloveka.Skus radsej odpovedat na otazku, ako niekoho opravovat.
uhlie, vies, co su to vlastnosti? To je to, aky clovek je povahovo, nie, ci je slobodny, ci ma hypoteku a podobne, to nie su VLASTNOSTI cloveka, preboha.
hlavne by si nemala pôsobiť ako namyslená hlupaňa ale ani nie ako nesvojprávna puťka, ktorá na všetko len pritakáva....
kam sa chystáš na pohovor... aký post... to je dosť podstatné vedieť....
Dobre vlastnosti pre zamestnavatela:
1. Mam rodinu s detmi a nemozem sa stahovat za pracou
2. Mam velku hypoteku
3. Chcem nizky plat
4. Chcem robit 16 hodinove sichty
5. Deti ani ja nikdy nie sme chori
Zle vlastnosti pre zamestnavatela, ktore nesmies uviest (vsetky ostatne mozes)
1. Som slobodna
2. Kedykolvek sa mozem prestahovat
3. Zaujimam sa a chcem dodrzovat napln prace
4. Pozadujem plat o vyske:...
5. Som zabezpecena a chcem pracovat len, aby som sa nenudila.