mam snad všetko okrem aids-u

maria2

niska hladina mineralov chudoktrvnost tlak je stale kolisavy to aj lieky by som dala vam a este zapal je tam keby zobrali krv ukazu se nie dobre vysledky skor nad hranicu normy vyzsi cholesterol prava strana chrbtica krcne 4 stavce zle stred jama uj nie dobre skolioza chrbta a este tie nervy tlacia na srdce trpne vam ruka prava viac ako lava inak skor castejsie stdiecko skace nohy trpnu aj vecer inak skontrolovat ****chrbticu***potom krv ***a srdiecko napichat krcnu chrbticu to by aj dost pomohlo znizit cholester.****a trebo ekg kardiolog***

keksa

helenka to si ma nepochopila, ja som to nemyslela tak, ze si ich vymslas, aj mne stale nieco je, som doma, lebo sa necitim dobre

111helenka

datelinka no to niesom...)))... help,to je super... keksa ja nerozmyslam nad chorobami...nepracujem,takže nemusím vymyšlať marodky...

keksa

Helenka tak to som sa pobavila, lebo tuto hlasku zvyknem pouzivat aj ja :))) a dokonca som na tom bola tak, ze som pre istotu bola aj na test na AIDS, rozmyslat stale nad chorobami je desne
;(((

111helenka

bleee....no si mi ty len muuudre žieňa..neviem čo tu taka robí?...ak su prasknute pluca.katar...atd hypochonder,tak sa chod liečiť sama moja... neprajem ti zažiť minutu mojich bolesti... a to som písala ešte štylom humoru.. nechaj si svoje dedukcie a daj svoje užitočné rady niekomu inemu... dakujem