Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekzem

Príspevok v téme: ekzem
ekzem

asi pred mesiacom sa mi na zapasti vyhodil ekzem, ale bol to len maly fliacik, take suche miesto supinkove, neprikladala som tomu velku vahu..postupom caso sa vsak zvacsilo a a az teraz zacina miznut, medzi casom bolo cervene, teraz to skoro nevidno, ale po teel sa mi zacali objavovat dalsie take suche miesta, tu to uplne malilinke fliacky ale su, na bruchu, na boku, par aj na nohach, dve ci tri na prsiach...neviem co mam robit. natieram si to elcomom co je hormonalna mast, ale nejak to nepomaha, na koznom mi nepovedali dokopy nic, iba ze to prejde samo...neveim uz co mam robit, hoci to je na miestach kde to nevidlo, ale ja sa citim kvoli tomu hrozne zle... :(

jajkafr

Denzl však vravím nechápem potom za čo sú niektorí lekári platený keď si nerobia svoju prácu...
ekzem a čo sa týka teba skús vysadiť z potravy nejaké potraviny alergia sa môže prejaviť aj na potraviny, ktoré ješ bežne... napr. ja som nemala nikdy problém s tým, žeby som sa vysypala po nejakom jedle posledný mesiac sa vysypem takmer po všetkom najnovšie asi jahody, plesnivé syry, kakao... a predtým mi tieto potraviny nerobili nič :(

jajkafr

Denzl
aj kožný môže spraviť testy na alergiu dokonca kožný lekári môžu robiť aj epikutánne testy čiže testy na kontaktnú alergiu, ale podľa toho čo napísala ekzém tak tej kožnej to je asi jedno

ekzem

nie nie, nic sme nemenili...a to jedlo neviem..ja zas toho az tak vela nezjem, maso vobce, jedine zelenina, syry, cestoviny....vobec netusim ze ze z coho, lebo vazne to bolo z nicoho nic....dokonca ani exoticke ovocie som nemala asi od leta, ani cokoladu, sladke nic...no nerozumiem...naviam ma zaskocilo ze kozna povedala " pockajte si, to prejde"

jajkafr

ahoj
keď to máš takmer na celom tele môže ísť o alergiu na nejakú zložku potravy skús vylúčiť zo svojho jedálnička všetko o čom si myslíš, že by ti mohlo spôsobovať ekzém, prípadne nezmenila si prací prášok, telové mlieko...?