Moja dermatologička mi odporúčala používať kozmetiku bez parfémov. Existuje ešte niečo okrem avene? Ten je príliš drahý aby som ho používala stále.
Kozmetika bez parfémov?
skus weledu, nepouzivaju ziadne synteticke aromaticke ani konzervacne latky. napriek tomu produkty krasne vonaju :)
ak bez parfemov tak určite skús 100% čisté prírodné oleje napríklad mandľový olej alebo arganový olej. alebo špeciálnu kozmetiku . Ja mám alergiu tak isto na určité látky - peruánsku živicu, ktorá sa vyskytuje takmer vo všetkých kozmetikách a drogérií. Práve mi pomohli spomínané oleje a kombinujem to s kozmetikou na báze aloe vera. Volá sa ALOE SKIN od firmy Natura House. Doporučili mi ju v lekárni a mala som aj vzorky na odskúšanie. Je niekoľko druhov gélov podľa typu pokožky. Mne najviac vyhovuje Lenil s beta glukánom a aloe vera. Je skutočne bez parfumov a bez všetkých chemických alergénov.
Treba skúsiť, každému sadne niečo iné. Veľa kozmetiky nepoužívam, ale keď už niečo na seba dám snažím sa kúpiť to najlepšie v rámci mojich možností.
Skúšala som kadečo a skončila som pri nobilise. www.nobilis-tilia.eu
Na arganovy olej nedám dopustiť, podľa mňa je naj, teda na tvár ;) Spolu s ružovou vodou.
jEDNOZNAČNE BEZKONKURENČNE AA COSMETICS. ALEBO AA PRESTIGE, je trošku drahší, ale sú výborné.
Pozri -odkaz odstránený-
... a hľadaj kozmetiku s označením BDHI to je certifikovaná kozmetika bez chem. prísad a konzervantov. A ten problém na tele môžeš mať aj z pracieho prášku a aviváže, aspoň u mňa to tak bolo. Skús si to odsledovať.
ahoj mám rovnaký problém ako ty a jediný krém, ktorý mi sadol a nemám naň žiadnu reakciu je alverde z dm. Nesadla mi ani bioderma, vichy, avene nič z týchto drahých vecí. A na telo už vyše roka používam kokosový olej. Olejov je viac druhov, mala som aj z marhuľových jadier a mandlový z nobilis tilia.
skus physiogel. ten je perfektny a ma rozne vyrobky
AA KOZMETIKA-je to AntiAlergicka kozmetika bez chemickych prisad.pouzivaju ju aj v zdravotnictve.popytaj sa v lekarni,krem stoji okolo tych 7 eur,zalezi na aky druh pleti
aj AB kozmetika je bez parfémov a je aj lacná .. a super!!! aspoň pre mňa, ja som mala problémy s pleťou a teraz už je to OK :) ...
bez chemie by mala byt prirodna kozmetika. napr. dr. Hauschka a podobne. skus googlit. v trencine bude myslim o 2 tyzdne vystava zdravy zivotny styl. urcite tam budu predavat aj prirodnu kozmetiku. ak si z blizkeho okolia, mozes zajdi pozriet