zdravim:)
môj problem je skôr psychickeho charakteru, lebo uz si pripadam ako totalny blazon.mam priatela s ktorym chodim uz 4roky.jeho vyhodou je ze ho velmi lubim.v 1.roku chodenia som mu našla nahe baby v mobile, ale prisahal ze v zivote s nimi nic nemal,2.rok bol pohoda.v 3roku mal blbe obdobie a hrozilo ze sa rozideme lebo nevedel co od zivota chce.Teraz to bude 4.rok co sme spolu a v notebooku mal priecinok s asi 900 babami(polonahe,nahe.rozne akty.humus)s datumom 01/2009.teraz je to medzi name krasne.planuje si ma po dokonceni skoly(maturita za 2roky) zobrat.pripadam si ako rozdvojena osobnost. na jednej strane mu chcem verit lebo mam pocit ze sa naozaj zmenil.a na druhej strane si pripadam strasne blba...co mylslite?
neviem mu začať veriť
no v tych holych babach by som az taky problem nevidela-aj ked 900 je slusna zbierka. iste kazdej zene to trochu vadi ze chlap sa rad pozrie na ine nahe zenske telo ale ak je to len to, tak neries zbytocne.
máš pocit že je ti neverný? klame ti? prekrúca? vieš dôvera je základ. to že potom spraví pre teba niečo milé a pekné - ok, lubi ťa, ale čo ak lubi aj ine? resp. nerobi to len preto, aby si ťa udržal? lebo vie čo na teba platí?
maturitu končí on či ty?
si ešte mladá, nemáš iné plány ako jeho? keď sa rozídete, čo ti ostane? musíš myslieť aj na seba.
ja mam 21 on ma 32.je mudry, vtipny, vo vela veciach sa zhodneme..viem si ho uplne realne predstavit ako svojho zivotneho partnera a bola by som rada keby sa to aj splnilo.robim veci tak aby bol stastny, lebo ked je on stastny tak som aj ja.urobila by som pre neho vsetko na svete..problem je v tom ze sa nevie vykoktat z toho co citi.ked ho nieco trapi tak nic nepovie.lebo si mysli ze ked je chlap tak vsetko zvladne sam.tvrdohlavost je strasna vlastnost.
nerada planujem.beriem veci tak ako idu za sebou..jedinym planom co mam je on.
koľko máš rokov ty a koľko on?
to že má fotky cudzích žien v pc by som nebrala ako problém, ak v tom nie je niečo iné
ale podstatné je, ako sa cítiš pri ňom, či ho ľúbiš, alebo si s ním len zo zvyku, či mu dôveruješ, či s ním chceš naozaj stráviť život, či si myslíš, že má predpoklady byť spoľahlivým, zodpovedným partnerom, s ktorým by ťa bavil život, či máte spoločné záujmy atd
a čo plánuješ ty?