Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryby

cajik

chlapa rybu by som mat nechcela :) tiez si o nich myslim svoje :)

jajka, a toto sa ti ako paci ? :) www.einfo.sk

dobre sa to cita co :D ze na mna to sedi uplne :))))))

kajka01

poznam dvoch chalanov ryby, s jednym som mala tu "cest" byt aj nieco viac..ale mozem zodpovedne povedat-velki suknickari obaja. a myslim ze dokazu aj podviest velmi lahko...dokazu obalamutit a namotat bohovsky a potom si odplavaju prec, ked splnili svoj ciel

biopich

hmm ryba strasny drzgros mala som byvaleho aj brat je ryba...citlivy moc neboli aj ked sa tak zda ale opak je pravdou...vedia svojimi slovami velmi ublizit ale to je trend to vie kazdy... inak neviem ked mam pravdu povedat co sa brata tyka my sme si k sebe za 25 rokov cestu nenasli. V kuse sa hadame, je velmi hasterivy, bordelar...on ma strasne vela "kamaratov" on si mysli ze je nieco viacej ako iny...strasny pletkar...no proste sebavedomie a chladnost... toaj sedi na byvaleho...na druhej strane spolocensky, ked vie pomoze ale chcu protisluzbu bez nej sa nezaobidu...

zuzic

najlepsia kamaratka je rybka, spolocenska, pojasena za kazdu blbost:) ale aj citliva ked je treba, vacsinou dost prispata, velmi popletena, treba ju chapat co hovori, a nie vzdy brat vazne:)

cajik

mam taku velmi blizku osobnu skusenost ze su to velmi citlivi ludia, miluju nadprirodzene veci, su vnimavi, ale istym sposobom "dvojtvarni" - to su tie dve ryby ktore tahaju oboma smermi, neviem to dobre vysvetlit.. a tak... toto mi sedi : www.putnici.sk

cajik

mam taku velmi blizku osobnu skusenost ze su to velmi citlivi ludia, miluju nadprirodzene veci, su vnimavi, ale istym sposobom "dvojtvarni" - to su tie dve ryby ktore tahaju oboma smermi, neviem to dobre vysvetlit.. a tak... toto mi sedi : www.putnici.sk