mam priatela, sme spolu vyse roka... on ma miluje, ja jeho zatial nie tak ako on mna, neviem co sa so mnou stalo, ale vcera som cely vecer stravila s inym, ozakavala a neskor sme spolu skocili... nespala som s nim... neviem ci to mam povedat priatelovi alebo nie,... nechcem mu ublizit viac ako som mu uz ublizila.. nezasluzi si to...je lepsie sa priznat alebo to nechat tak?? mate skusenosti?
podviedla som
si tupa jeblina.
Prečo by nemal vedieť pravdu s akou si to začal? Hned, ako si s ním zacala, si mu mala povedať že ho nelubis, a nie rok cakať.. Chudák
nehovor!!!! ak ti na tom vzathu nezalezi tak povedz mu to, ale ak to bol ulet kt. lutujes a poucila si sa z neho a je ti zoo seba zle tak zatllllkaj. preco ked trpis ty mal by aj niekto iny??? podla mna by to bolo od teba sebecke ak ti na nom zalezi a chces ist dalej. ak nie tak mu to isto povedz!!!! lebo sa to zopakuje a toto potom uz nema zmysel...
No to chlapca tak netrap...chalani su citlivejsi ako holky aj neveru beru vaznejsie...
jasne ze by si mu to mala povedat ty by si to nechcela vediet???
Ženy sú mrchy, stále to hovorím...
najhorsie je ked ta niekto lubi a ty mu klames do oci....radsej mu to povedz, lepsie ako by sa to mal dozvediet od niekoho ineho, resp mna by to asi skrelo ze niekoho klamem a on si to nezasluzi
ale nechapem naco davas cloveku sancu aby ta lubil, ked ty jeho nelubis, zbytocne ho len ranis...radsej nech si najde nejaku co ho bude mat ozaj rada
najprv si ty vyjasni co k nemu citis
Ked ho mas rada tak mu to povedz je lepsie ak sa to dozvie od teba akoby to mal zistit od niekoho ineho
Ked ho rada nemas tak sa snim rozid
Co sa k tomu da ine povedat... vo vztahu je najdolezitejsia uprimnost a dovera bez toho to nejde
Nepriznaj,v žiadnom prípade, ranilo by ho to, zabudni na to.Podľa toho, ako píšeš, že ty ho nemáš až tak rada, podvedieš ho znova, ak bude príležitosť.Zamysli sa nad svojim konaním.