Chcel by som aby ste mi niekto poradili. Mam priatelku ktoru nadovsetko milujem a bol by som ochotny dat za nu aj zivot ale je to vztah na dialku malokedy sa vidime a uz aj malokedy sme v kontakte cez telefon alebo internet. na zaciatku nas vztah ked sa rozbiehal bol som najstastnejsi clovek na svete bol som sialene do nej zblazneny ale urobil som chybu klamal som jej v nejakych veciach ;( a posledne 3 mesiace to ide vsetko dole vodou :( vobec ma nerespektuje chodi si kde chce zaneviera namna citim ako keby ma nelubila ;( z coho mi je moc smutno ;( prosim poradte mi ako mam na nu zabudnut bez ujmi na zdravi lebo ja uz fakt ze nevladzem snazim sa aby vsetko bolo co najlepsie ale s nou sa to uz neda :( Dakujem
Nestastna laska ;(
...vies,KLAMAL si,tak sa necuduj...NEMAL SI KLAMAT...
Zena, ktora si muza (takeho ako ty!) nevie cenit a vazit, nie je hodna jeho citu!
.
Kolko mate prosim rokov? Lebo opisane spravanie priatelky spred 3 mes. mi pripada ako detinske - proste sa chce iba zabavat, a ty si ju uz - omrzel...
Tebe sa to povie ale asi si este nemiloval az za hrob.Niesom ani ziaden krasavec ani milionar ale mam srdce plne lasky k mojej priatelke s ktorej uz odozvu lasky vobec ale vobec nepocitujem :( zmenila sa o 360%
POstav sa k tomu ako CHLAP, ziadne rumazganie a slzenie!
Zeny su mrchy!
Ano vie uz o vsetkom uz presli 3 mesiace od vtedy niekedy sme pekne telefonovali cez skype do rana,vystrajali,smiali sa bolo uplne super a teraz len sa hadame nadavame si ;( a citim ze ona ma uz nemiluje :((( radsej sa ide 3x do mesiaca zabavat ako by mala byt somnou :( nevadi tu mi asi nikto nepomoze budem musiet asi navstivit psychologa a nech mi on pomoze nejako zabudnut :( niekedy to bola tak uzasna zena :s a to som uz myslel ze som nasiel zenu mojho zivota s ktorou budem mat peknu rodinku :( velmi ma to vsetko boli....
a v com si ju klamal? ona vie o tom?
Ale ked mi sa nevieme uz ani porozpravat :( stale sa hadame ona chodi sa zabavat ja ziarlim.ja uz neviem co mam robit.Keby to bolo take lahke ze "tak ju nechaj" ale ja stale na nu myslim nemozem spat v noci placem ;(
Dajte si stretko, porozpravajte sa, co bude dalej... Alebo, ked sa tak správa, ako píses, tak sa ju nechaj tak, chod sa niekam odreagovat, zabavit sa a mozno to prekonas..