Mala som priatela velmi dlho...milovala som na nom vsetko,rada som ho bozkavala rano ked sa zobudil na celo alebo vlasy,strasne som sa citila v bezpeci ked som s nim zaspavala,dokonca velakrat som s nim zaspala v aute,proste dovera a vsetko...castokrat som sa citila stastna len pri pomysleni ze mi vecer zavola...on nikdy nebol na take prejavy...malokedy ma hladkal alebo tuho objimal...rozisli sme sa po rokoch a toto bol jeden z hlavnych dovodov.Spoznala som niekoho,kto mi to vsetko dava...je romanticky,hovori mi ze som kralovna jeho srdca,tancoval so mnou v izbe bez hudby,hladka mi vlasy,bozkava ma na celo,dokonca raz v noci som postrehla ako ma pobozkal na pery...konecne mam vsetko po com som tuzila ALE... preco to tak necitim ja??Rada ho sem tam pohladkam,pobozkam na lice,ale nemam taku strasnu potrebu sa ho stale dotykat a maznat sa,necitim sa tak v bezpeci ako pri byvalom priatelovi,co sa to deje...?Dava mi vsetko co moze a ja som zrazu taka chladna...dokonca som sa pristihla pri tom ze rozmyslam co vlastne citim a chyba mi ten pocit co som mala s byvalym...co sa deje???Pozname sa uz rok a pol...
Laska alebo si len namyslam?
ahoj beatrice1. Mate59 má pravdu. Hlavne nikoho neporovnávaj a zabudni na všetkých predošlých partnerov. Zamysli sa, aké by to bolo, keby si ho nemala, o čo všetko by si prišla. Zistíš, že by ti naozaj chýbal..
tak hľadaj nový vzťah.
Mozno toto vyznie kruto,ale bojim sa,ze to tak hlboko ako on necitim...mojho ex som zboznovala ked sa rano zobudil,taky bol krasny,nikdy som si ani nepomyslela opak,a s tymto priatelom som si uz par krat pomyslela,ze nie je az taky pekny...co mi sibe alebo co??Hanbim sa za to...velmi ma pritahuje ako muz,hlavne sexualne,to som napriklad s mojim ex nemala,on bol taky dievcensky a citlivy takze neviem co sa deje...:(
v prvom rade neporovnávaj.Zabudni na neho.Nový priateľ ťa mám rád,váž si to,ale to iskrenie musí byť aj z tvojej strany zo srdca.Ak sa s ním necitiš v bezpečí,sama musíš tušiť prečo.