Nespravil som sa

Príspevok v téme: Nespravil som sa
flipo2

Viem, že tu nejaká baba písala túto tému,že robila chalana a on sa nespravil.Ale nemohol som ju násť :( tak píšem tu.
S priateľkou sa pomaly aj imtímne zbližujeme. Najskôr len také oletmé dotiky a teraz sme sa robil navzájom rukami.Ona sa predtým spravila aj pri tých dotikoch a ja nič.A aj teraz ma robila snáď vyše 20. min a nespravil som sa. Myslel som si, že takéto problémy majú baby. Keď si to robím ja sám som hotový niekedy aj cca 2. min tak som si myslel, že to bude zlé keď to budem robiť s deevčaťom, že budem skoro. No pravý opak je pravdou.
Čím to je?

uhlie

Toto by si mali mlade pary skusit hned po zoznameni, ci jeden druheho dokazu spravit rukov. A mali by to zahrnut aj do manzelskeho slubu.

niekto

nieje chyba nikde mna baba este rukou tusim ani nespravila a ak ano trvalo to velmi dlho
to nieje nikoho chyba proste to tak je ked si to chlap roby sam tak to citi a vie presne co robi to ze to holka neciti a teda chlapa neurobi je uplne normalne ...

paca

AWOJ....JA SOM pisala vtedy tiez o tom istom .....presne mam taky isty problem az na to ze mna chlapec tiez este nespravil ale ma strasne stve ze ja som nespravila jeho lebo sa rozprava ze chalani sa spravie rychlo a za 20 minut nic ...a teraz netusim ci to robim az tak zle alebo v com je chyba

Airiana

aluska tie tvoje rady uzasne... flipo z toho si nic nerob, ved ste na zaciatku co sa tyka sexualneho zivota,ak som to dobre pochopila ...postupne si na seba zvyknete a zistite co je pre toho druheho najlepsie, nevesaj preto hlavu a skusaj skusaj...mozno je to aj o psychike neviem, ale je normalne ze nie kazdy je hned expert vo vsetkom, to by bolo vsetko prilis jednoduche

mate59

ona ťa ešte tak nepozná,necíti tvoje prichádzajúce vyvrcholenie,nevie sa naladiť na tvoju frekvenciu,preto jej povedz, že má napr. pridať,stisnúť,atď.,alebo si dopomôž rukou.Chudina, veď po 20 minútach si už nemôže cítiť zápastie,aby nedostala tenisový lakeť.Ale časom sa naučí,chce to len prax.