ahojte, uz dlhsiu dobu mam problem s pletou na tvari - vyrazky a upchate pory, nedokazem sa toho zbavit, hoci sa o plet normalne staram cistim, davam krem a raz za tyzden masku, stravujem sa zdravo dostatok zeleniny a ovocia a napriek tomu mam tvar ako keby som prave vosla do puberty... Neviete mi odporucit nejaku kozmetiku- pripravky ktore mi pomozu to dat do poriadku?
problematicka plet aj po 20 ke
ved to je ta zahada, vravim :) ovocie a zelenina na dennom poriadku, pohyb tiez... a HAK so zameranim na plet uzivam druhy mesiac...
skús pravidelne cvičiť... aerobic, zumba, bársčo, pričom sa aj zapotíš aj vybeháš a uvidíš čo to spraví... mám to odskúšané...
tiež mám tento problém, tiež mám po dvadsiatke, beriem síce momentálne HAK ale aj tak sa mi upchávajú póry a nechcem vidieť pleť, keď HAK vysadím, čo bude čoskoro... ale ten pohyb pomáha...vážne...
odporucam ti detoxikaciu, musis to liecit znutra, nie mastami a kozmetikou. mozno je to hormonalna porucha, ked uz nie si v puberte. a vela robi aj strava. skus viac ovocia a zeleniny, vylucit mlieko, bielu muku, cokoladu, cukor, citrusy. ked si das par dni nedrazdivu dietnu stravu, plet sa velmi rychlo zlepsi. ked sa vratis k povodnej strave, zase budes tam kde predtym.