ahojte.mám 14 rokov a už mám na čele vrásky no nie najmenšie,aj pod očami troška viete dosť ma to hnevá myslím že v 14rokoch by som nemala mať žiadne vrásky:-Pveľa veľa sa smejem takže je to asi tým?ako tomu môžem pomôcť? ked už sa nedá myslíte že by som mohla začať používať make-up aj ked samozrejme ten to iba prekryje ale vrásky zostanú:(
Ved by som nemala mať žiadne!:(
Vrásky
Nuz moja starnes uz sa ti neda pomoct.Treba zacat pouzivat krem proti vraskam.
pozri sa na svoju babku, ta ma vrasky, nie ty. Ty mozes mat tak akurat mimicke vrasky a tie ma kazda jedna z nas. Rada pre teba - pi vela vody, jedz vela ovocia, stravuj sa zdravo, sportuj, nefajci, nepi vela alkoholu, dostatocne dlho spavaj...Neviem sice, ake mas geneticke predispozicie, ale ak je u vas vsetko v pohode, v 30 rokoch ti tvoja plet "podakuje"
Mam 13 a pri očiach mam vrásky prečo?
neverím ze máš v 14 rokoch vrásky. by si musela mať nejaku chorobu. a čo s tým? no čo s tým robia zrelé zeny? botox, plastika, drahé krémy.
ak máš suchu pleť, tak sa porad s kozmetičkou ohladne starostlivosti, ziadne experimenty
a čo potom? neboj viem ako vyzerajú vrásky
to nie sú vrásky, a mejkap ti nepomôže
Hm?:(
Si veľmi mladá na make-up. Bola by veľká škoda tak zavčasu trápiť pokožku.
Vrásky na čele skús prekryť ofinou a okolo očí - vrásky smiechu, tým buď len rada,že sa máš v živote čomu smiať. Horšie by boli vrásky zamračenia a hnevu.
Ver mi, ja mám už vrásky nie len od smiechu a na čele ich už dobrých 30 rokov prekrývam vlasmi a ide to.