Volam sa Tereza...a ked som bola mala,tak som bola zneho znechutena.Teraz sa mi zda v pohode,ked som dospela,ale svojej dcere by sm ho asi nedala...neviem...
Je podla vas meno Tereza pekne?
ja osobne by som nedala dcere meno po sebe...budete sa mylit ked was oslovia...ale to je twoja wolba ja dawam iba radu :D
Jasne Terezka je krasne meno ! Predstav si male dievcatko v perinke ,ruzova ciapocka a povies...tak toto je nasa Terezka ! Super nie? Mam kolegynu Terezu a volame ju Terka alebo Tereza,nemam pocit ze by to znelo nejak drsne,je to v pohode meno.
Tak ja budem o pár dní rodiť,neviem či budem mať chlapca,alebo dievčatko,ale mená sme vybrali takéto : Martin, Terezka ,myslím si,že je to krásne meno a myslím si,že aj Terézia je pekné-hlavne je to oficiálny vzor toho mena,takže ani proti tomu nič nemám...
ani mne sa to meno nepaci
My mame tiez v rodine Terezku a rozpravame jej Teri, Terinka ale ked sme nahnevani tak aj Tereza. Podla mna je to pekne meno...
moja sestra je Terči :))
Terezka je veľmi pekné meno ako každé iné,ktoré sa pekne povie...
Pekne meno.Tereza,Teri.
Terka davali kravickam,kozickam:)ale neva,mne sa stalo,ze moje meno na ulici jeden pan volal po psikovi.Aj tak si myslim,ze je naadhernee:)
Tereza je nádherné meno. Mne sa veľmi páči. A na druhej strane, vždy sa nájdu ľudia, ktorým niektoré mená "nevoňajú" a iným sa páčia. Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí. No ja som za všetkými desiatimi... :)
moja priatelka sa vola teereza a veru nie je s tym spokojna. Tvrdi mi, ze sa citi s tymto menom ako nejaka chudera, co je dobra na upratovanie, charitu....apod