Eva - clanok Sexuálna abstinencia

Príspevok v téme: Eva - clanok Sexuálna abstinencia
zufalaAla

am podobny problem , akurat, ze som sex s partnerom este nemala a sme spolu 2 roky:(...on nechce ale onanuje,,,jedine co spolu mame,je, že onanujeme spolu , pri sebe on si to asi pomylil so sexom....ma niekto s tymto skusenost?uz neviem ako dalej, zivot si chcem uzivat na plno...a nie v najlepsom veku, cakat , kedy ho osviety a poriadne ma´´´´´

leeerka

ak potrebujes riadny sex, tak si najdi niekoo ineho a tomuto daj kosom...drsne, ale pravdive ..a apropo k tomu jeho "honeniu"... fiha, tak to som este nevdiela, aby si t niekto robil cez trenky, ani u jedneho s ami to nestalo a ak ano, tak by som si pomyslela,ze ma asi neaku anomaliu alebo daco ...alebo je len hrozne hanblivy ...ale taky "velky chalan" si myslim, ze by stud mal prekonat

zufalaAla

no mal trochu problemy so zapalenou predkozkou a hovoril, ze ked si hu stahuje ma to tam suche a boli ho to..ale ja za to nemozem a mal by si to riesit sam ...nie reci, ze uz o nedlho to bude, este mam pockat, budeme sa milovat, koho by to neunavovalo?ja potrebujem poriadny sex a nie stale cakat....

jankaaaaaaa

podla mna sa hanbi za svoj penis. mozno ma nejaku vadu na nom, mozno prekonal nejaku operaciu alebo nieco a hanbi sa za neho

zufalaAla

neviem o nicom inom...on si "tela" kupil CLAVIN, asi si myslel , ze mu dodda odvahu, nvm fakt!...inak je mily, pozorný, denne mi hovori, ze ma Lubi! a oral mi robi skvely....tak neviem co s tym:(, ked si honi honi si cez trenky, to ste uz niekedy poculi alebo videli?nie , ze by si ho chytil ale cez odev si honi....vobecmu nerozumiem

jankaaaaaaa

mozno ma pohl. chorobu, o ktorej nevies a nechce ju na teba preniest a nevie o tom ze kondom tomu moze zabranit..
alebo sa prehnane boji otehotnenia

zufalaAla

Zda sa Ti to také, ľahké???Keď zbadá kondóm "spade mu objem"....vidim, ze si este nikdy neriesil taketo problemy a to ma 20 rokov:(