ako to, že niektoré ženy majú taký orgazmus, že poriadne striekajú?.. mne sa to nerobí.. len sem tam so mňa malé množstvo vytečie..
Striekajúci orgazmus ženy
Ahojte, rada by som zareagovala na túto tému, lebo patrím k tým ženám, ktoré tento dar v sebe objavili. Mala som vtedy 24 rokov a úžasného chlapa, ktorý vo mne prebudil všetky vášne prírody.Bolo to pri mori počas dovolenky a presne si pamätám, že do rána sme doslova plávali v posteli-boli to neuveriteľné potoky rozkoše.Vzala som si ho aj za manžela, ale potom, keď prišli rodinné starosti ubúdalo vášne aj striekajúcich orgazmov. Neriešila som to. Po rokoch sme sa rozviedli a do môjho života vstúpili odvtedy dvaja chlapi, s ktorými som dokázala prežiť niečo podobné. Pravdou je, že žena sa musí pri dotykoch muža maximálne uvoľnť a oddať sa milovaniu bez zapojenia mozgu-proste len tak pudovo a vtedy je to nádhera. Prajem to prežiť každej žene aj mužovi, lebo tí, čo to skúsili, vraj na to nikdy nezabudnú...
ja som davnejsie cítal nieco o tom, a sa mi zda ze to ma okolo 25% zien a cast z nich to ani nepostrehne, pretoze ho nemaju taky intenzivny...no niektore ti zato vymaluju aj obývačku :P
nemyslel som to v zlom,ak sa ťa to dotklo, sa ospravedlňujem.To sa tak hovorí,ak sa niekomu neujde.
Ale nech ťa to nemrzí že nestriekaš,má to veľmi malé percento žien.
mate 59.... dosť silné bolo napísať, že som stála na konci radu...
Jedno je isté, nie všetky ženy sú tým obdarené.S tým nič nenarobíš.
Tak ako chlapi, niekto strekne na pol metra,iný len vytečie.
nechcete o tom písať?
ženy ozvite sa,,,, napíšte svoj názor..
Keď Pán Boh nadeľoval, asi si stála na konci radu.
Preto týmto nie sú obdarené všetky ženy.