Mam taku technicku otazku: s partnerom sa chranime kondomom, a spravidla po styku smerujeme do sprchy, pripada nam to tak proste normalne. Ale niekedy ked sa pomilujeme neskoro v noci, myslim uz PO vecernej hygiene, tak sa nam pochopitelne velmi do sprchy nechce. Je vtedy v poriadku len tak "stiahnut" kondom a zalahnut spat? Nemozu tie lubrikanty a kadeco na kondomoch- vsetky totiz nejaku aromu alebo cosi na sebe maju- nejak uskodit, ked "tam" ostanu dlhsie?
po milovani s kondomom- nutna sprcha?
Preco by som nepisal? Napisal som to len preto, ze mi pripadalo trochu divne, ked sa clovek pyta na taku koko.inu, ze ci sa ma clovek po sexe umyt, alebo nie.
Ty si nejak ustipacny, ta niekto nasral alebo si si dnes nedal ruku? Naco sem pises ked ta tato tema obtazuje?
No len rozmyslaj, rozmyslaj. Len pozor, aby si sa z toho nepretazila a nemala depresie.
No tak ju napis, uhlie, ja si ju precitam ;) Prepac, ze nie kazdy sa tu vyzalovava z najvacsich problemov. Ver ze ich tiez mam dost. Mozno preto rozmyslam ako co najviac vylepsit tych par prijemnych chvil.
Toto je podla mna tema minimalne na dizertacnu pracu. Chcel by som mat taketo problemy.
Vidiiiiis, toto mi netrklo :D Super napad, a nevyrusi tak ako sprcha. Ono aj ja sa najradsej osprchujem, to je jasne, len skratka sem-tam nadranom sa cloveku nechce ;)
netreba sa hned ist umyvat. ja som tiez niekedy niekolko hodin po sexe neosprchovana (co mi nieje celkom prijemne) ale ked sa neda tak sa neda. nic strasne sa nestane. alebo si kup hygienicke vlhcene obrusky. su aj take na intimnu hygienu. a len tym sa utri.
No prave, ked uz si ho dojde umyt tak je to jedno ci si da rovno sprchu. Ide o to, hned sa pritulit a zaspat, len tak:(
A co zo zenskeho hladiska? Aj ja sa musim umyt?
nemusí sa sprchovať,stačí, keď si ho umyje.