Mam rada hrubych vtakov! A vy baby?

klabi

Ahojte žienky. Ja mám veľmi rád sex a dokážem poriadne uspokojiť partnerku, len mám tú smolu že ona sex a všetko s tým spojené akosi nemusí. Vôbec jej to nechýba, aj keď sa nemilujeme 2 týždne. Neviem si s tým rady. Čo mám robiť? Skúšal som všetko. Romantiku. večera, divadlo, kino, dlhé rozhovory, so všetkým jej pomáham... Som v koncoch.
Klabi

:)

mira 134 ty mi priam hovoris z duse cipana..to akeby som ja pisala :D som stastna ze nie som sama lebo som si pripadala dost trapne z toho vsetkeho

peniskooo

noooo mile dievcence tak ja som uz davno vedel ze vy chce radcej hrube ako dlhe vsetky baby co som mal doteraz aj moje byvale kecaju omne ze aky som bol akeho mam :D co sa dost cudujem lebo obvod nemam az taky velky len 15,5 cm a mozno pri erekcie aj 16 cm :D a dlzku mam 1 cm co uplne staci lebo nezalezi ako hlboko ho vsuniem ale ako snim viem dobre narabat drazdit a podobne :D a vela kamaratok a byvalich mala taky ze mali tenkych a lietal im v posve ako palicka v jaskiny :D no ja keby ho mam tenky tak by som nevedel mat dobry sex nic by som ved necitil len prievan :D:D:D

RUSH

na dlžke nezáleží,to všetci dore viete,ale bohužial!!!niektoré
slečny ,či ženy sú ako pubertiačky,ktoré,tú poriadnu dlžku nezažili,no ,asi by inak pýtai:::
chcela som sa povodne spýtat,či neáš boleti?