ahojte chcela by som rady.. či je zemiak diétny chcela by som si spraviť tak uvariť zemiaky. a tak ich na prírodno orestovať s cibulku plus troška červenej papriky..(ako korenieˇ) je to dietne? žiadny olej nič..také.. dakujem.. a aké diétne jedlá si varíte?
je zemiak diétny? + aké dietne jedla si varíte?
Ja som v pohode jedla zemiaky- len tak uverené/v šupke a chudla som...
sisi,neboj je mi jasné že je obrovský rozdiel medzi hranolkami a zemiakmi uvarenymi na pare...
ak sa venuješ dietam a podobne - pripominam je rozdiel dieta a zdravy zivotny styl - zemiaky su skoro zakazane.
a ak drzis dietu a jes zemiaky,je mozne ze nechudnes-nemam to len z vlastnej hlavy:)
zemiak urcite nieje dietny:)zacni prave s vylucenim vsetkych zemiakov a sladkosti
dietne jedla? napr ryza s mrkvou klasika ako rizoto, alebo s hraskom, zapekanu cuketu s mozzarelou, kuracie prsia na olivovom oleji, tuniakove karbonatky....
Ahojte neviete mi niekto povedať koľko kcal može mať jedno obyčajné lizátko?
Zdravim Vás čítam vaše príspevky a hovoríte o kontole kalorii.Ja by som vám odporučil jednu www stranku do centra redukcie Váhy kde po vyplnení dotazníka s Vami zostavia program šitý presne na mieru daného zákazníka. Su to doplnky výživy. Stále sa o neho bezplatne staraju počas celej redukcie Váhy.Moj Otec s nimi schudol 16 Kg a 16 cm v Pase. To ma na tom prekvapilo že mu nepredali nejake vyrobky a nenechali ho tak ale neustála starostlivost a kontrola je to cez telefon tak nemusel nikam chodit. je z neho uplne iny človek a som vdačný tejto firme že pracuje s doplnkami výživy. Adresa na nich je
www . akoschudnut .sk/op
POTREBUJEM SA ZBAVIT AZ O 10KG