dobry den.zijem s priatelom v podnajme,pozname sa rok aj tri mesiace,ja mam 36,on34.neviem ci je problem vo mne,alebo v nom,ale je to stale horsie,pohadame sa kazdy tyzden,pre take veci,hlavne pre peniaze.on mi vycita kazdu druhu vec,co kupim,nechodim minat peniaze na hluposti,iba na domacnost,hlavne do kuchyne.nas mesacny rozpocet nieje velky,ale snazime sa vyzit,aj nieco odlozit,lenze jemu vadi ked kupim salamu za 1€,aleb maso na obed.a zacne sa to tak,ze poviem mu ze som uvarila npr.gulas s knedlou,najprv je dobre,ale o dve minuty uz zacne,naco si zase robila maso,zbytocne si minula dalsie peniaze,takto nikdy nevyzijeme,minies kazdu korunu co mame....atd...a uz je ofucany,vobec sa somnou nebavi,ani neje nic co som spravila.neviem si s nim dat rady.vela krat som mu navrhla,ze ked to ja neviem,aaby on hospodaril s peniazmi a staral sa o domacnost.ale to nie.nieje samostatny,este aj na postu musim ist s nim,lebo nevie vypisat sek.poradte mi,ako nanho,lebo uz som zufala z jeho chovania. dakujem.
problemy s priatelom
a aky je zmysel toho znasania?
beskyd:niet co zavidiet,viem ze si to myslel inak...ale vela ludi ma obdivuje,ako to mozem takto zvladat.sama neviem kolko znesiem.
sranda ze to ludi bavi fungovat s niekym kto ich vyslovene otravuje... to mate nejake sebadestrukcne sklony s primesou masochizmu:) uz len to by chybalo, v robote makacka, ked nikto nema nic iste, clovek si musi davat pozor na ludi, na vsetko a este ked pridem domov aby ma niekto vytacal, zavidim vam tie nervy ale nechcel by som:)
peto,to ti verim,ze sa stale trapis,a viem ze aj ja sa budem,skor ci neskor trapit este viac.mame to skoro podobne
Nuz ale, nechodis s jeho rodicmi, ale s nim. Ja som sa tiez trapil, ze stratim spolocnych kamaratov, ale v konecnom dosledku, su to jej kamarati kamaratky, ja som ich spoznal ako sekundarny vedlajsi produkt toho, ze som s nou chodil, nespoznal som ich lebo som ich chcel spoznat. A jedno uznavam, ze pri rozchode sa clovek boji najviac sam o seba, a hlavou mu chodia veci jak uz nikoho nikdy nestretne...je ale pravda, ze tu zniem ako super vyrovnany s celou situaciou, pritom sa ale stale dost trapim.
Zuzka, my sme spolu planovali byvanie, dokonca som poznal aj rodicov*potencialnych svokrovcov* ti ma zrali, jej otcovi som pomahal najst si pracu, jej mama ma zrala, lebo som bol sikovny a vzdy bola namakko, ze pekny a hento tamto, prakticky si ma vazili vsetci len nie ona. Zo zaciatku to bolo uzasne, prakticky prvych 7 mesiacov, boli hadky, ale to je normalne, ale potom, totalna obratka. Dodnes ma to strasne boli, vinim sam seba za to cele, ale coraz castejsie mam fazu kedy sa usmievam a hovorim si, vdaka panu bohu za to, ze som sa jej zbavil. Neviem ako sa moze clovek takto obratit o 180 stupnov, ale je to fakt hnus. A este mi povedala, ze z nej nejak vyprchala laska- na margo toho poviem iba-nasrat. Staral som sa o nu, platil dovolenku, platil vylety, platil jedlo, pomahal so studiom, pisal bakalarku, pisal prace, pomahal s anglictinou, a ona povie: vyprchali city. No tak to je uz naozaj na gebulu padnute. Dobra rada, jedna sanca, nechyti sa, posli do prec. V tom veku byt dieta je uz naozaj na hanbu*myslim jeho*
peter25:tiez sa poznam s jeho rodicmi,jeho mama ma má takisto rada,sam mi nieraz povedal,ze ak by sa medzi nami nieco stalo a rozideme sa,mama mu to neodpusti.povedala aj jemu aj mne,ze ked bude robit hluposti,tak ho vydedi,neda mu uz nic,radsej to da na charitu. on si jednoducho nevie vazit co ma a co prenho vsetci naokolo robia.
Zuzka, my sme spolu planovali byvanie, dokonca som poznal aj rodicov*potencialnych svokrovcov* ti ma zrali, jej otcovi som pomahal najst si pracu, jej mama ma zrala, lebo som bol sikovny a vzdy bola namakko, ze pekny a hento tamto, prakticky si ma vazili vsetci len nie ona. Zo zaciatku to bolo uzasne, prakticky prvych 7 mesiacov, boli hadky, ale to je normalne, ale potom, totalna obratka. Dodnes ma to strasne boli, vinim sam seba za to cele, ale coraz castejsie mam fazu kedy sa usmievam a hovorim si, vdaka panu bohu za to, ze som sa jej zbavil. Neviem ako sa moze clovek takto obratit o 180 stupnov, ale je to fakt hnus. A este mi povedala, ze z nej nejak vyprchala laska- na margo toho poviem iba-nasrat. Staral som sa o nu, platil dovolenku, platil vylety, platil jedlo, pomahal so studiom, pisal bakalarku, pisal prace, pomahal s anglictinou, a ona povie: vyprchali city. No tak to je uz naozaj na gebulu padnute. Dobra rada, jedna sanca, nechyti sa, posli do prec. V tom veku byt dieta je uz naozaj na hanbu*myslim jeho*
peter25:mozno ja dopadnem tak isto,tiez mm len jedny nervy.pokial som ho nepoznala,viedla som taky nudny zivot,doma u mamy s dcerou,nebavilo ma to,vzdy som chcela mat niekoho,s kym mi bude dobre,starat sa o oboch..pokial sme sa stretavali len tak,u nich alebo u nas cez vikendy,bolo to fajn,ale odkedy sme spolu v podnjme,ide to dolu vodou,a tak sme sa obaja tesili,ako nam tu bude spolu dobre.
Nuz, ono to pride, a ak to bude dost sila, tak ten vybuch bude taky, ze este ty si budes vycitat, ako si vyletela po tom cloveku. My sme boli na vylete vo Viedni dva dni pred mojou operaciou, cakal som podoporu, lebo som sa bal, tak sme sli na vylet, nech sa odputam od tej myslienky, a namiesto toho cely den do mna rypala a urazala ma, az som to vecer po hadke nevydrzal, a vyrazil ju z bytu...uprostred noci...hromadilo sa to vo mne strasne dlhu dobu a ten koniec bol proste fakt uz vo vypati nervov poslednych.